Too close to comfort

Om man skulle kunna beskriva en känsla med ett ord, så vore allt de här en bomb. Som om hela min bröstkorg vill explodera av allt som finns här inne. Är de inte underligt hur mycke som rymms i en människokropp? Dels har vi massa organ och sånt och sen alla känslor och tankar. Vi borde faktist sprängas. Världen är fel.

Jag är trött och ensam, hatar när de blir såhär.
Har gosat med Sture hela dagen, han är bästa vännen i världen, älskade katt <3

Nothing make sence any more.

Dikter på fel sätt

Jag är lycklig, eller liksom, fridfull. Känner mig så lugn och trygg just nu och är, ärligt talat, helt chockad över att jag kan känna så. Trodde jag att jag skulle känna såhär för två år sen? Nej.
Jag känner mig ny, och stark. Halleluljah! Well kanske inte så, men aja de känns iaf bra.

Låg och funderade, skulle ju sova tidigt men eftersom jag nyligen har börjat tänka på världen osv hela tiden så gjorde bara mörkret mig ännu mer eftertänksam, har kommit på så mycket som jag vill förändra, men även saker som jag tycker jag är bra på som jag vet att jag kan och klarar. Jag täänker inte vara sådär typiskt svensk och låssas som at jag vill dölja de jag kan och är bra på, bara för att inte verka präktig och sticka ut. Se här, jag vågar finnas och ta för mig, tro vad ni vill men dehär är jag och jag kan.

En ända sak önskar jag mig, de är egentligen en väldigt stor sak men jag tror ändå att jag har all möjlighet att få den. Haha, låter som jag är värsta matrealistisk, men de är inte en sån sak. Ja de kan ni ju fundera över.

Godnatt!

De är så jag säger det

Känner ni er någonsin sådär totalt harmoniska? Asså som om man liksom mår bra i hela kroppen och ingenting kan försötöra de? Well thats my feeling today :D
Jag sitter här på min säng med en godispåse brevid mig och jag just cyklat från stan hem och handlat, köpte skitmycke och de va pissigt tungt men ändå kändes allt bra. Så nu är jag pepp och sa städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, min filosofi med att allt kan ligga på golvet funkar ganska bra men de drar till sig hemskt mycke damm. Sen ska jag nog pallra mig iväg till Ikea men är inte så pepp på att åka dit själv så vi får väl se.

Sen har jag en ny ide för vattentema-fototävlingen i skolan, ska testa den men jag tror liksom de blir svårt att va både modell och fotograf, vi får se.

Kan fan inte börja tre meningar i rad med "sen" så nu de här är lite utfyllning XP Jag ska iaf börja skriva på min "bok" sen iaf en inledning (kanske publicerar de här), de blir kul :D

När de blåser på månen

Tror ni att man kan leva ett liv utan att tycka illa om nått, eller att inte störa sig på något? I mina ögon är de svårt, men efter jag sett och läst om The Secret så har jag nog insett att de borde gå. Om man bara fokuserar på de bra i livet och liksom stryker de dåliga så slipper man ju de, men då va de första jag tänkte att sånna saker som man liksom måste göra som är tråkiga hur ska man undvika dom? Asså typ städa, laga mat osv. mn sen kom jag på att de går ju trots allt att göra de till en rolig sak, jag älskar att städa och när de är sådär perfekt rent och snyggt och de är kul at laga mat när de blir jätte gott  och fint.

Så, varför inte göra livet kul och intresant, när man kan?

Dagen efter

Varför dricker men alkohol egentligen? Man förgiftar sin kropp och gör saker man vanligtvis inte skulle göra. Men ändå dricker vi, är stupfulla och mår illa. Jag förstår att vissa säger att dom dricker för att de är gott, för de är ju de ibland.
Så dricker vi för att döva nått innom oss, blir vi sådär vidirgt fulla så hela världens snurrar bara för att slippa att världen står still?
Well, som ni säkert förstår ligger jag här med en baksmälla som äter upp mitt huvud, och ni tror säkert att jag har gjort nått gigantiskt som jag ångrar igår men neh, så är inte fallet. Jag bara funderar, jag kommer inte bli nykterist, för de är för kul att va full och för gott med vin. Nu låter jag som en fjortis, men wtf.

Vad tycker ni?

Allt är annorlunda i en annan värld

Jag har ont i magen, PISSONT! Jag ska uppfinna ett sett så alla vi stackars kvinnor ska slippa ha ont i magen och bli tvugna att bli helt handikappade för att de aldeles tvunget måste rinna ur massa blod ur våra fittor. För FITTA (jah jag är kvinna så jag får säga de bäst jag vill) vad jag hatar att ha mens, ingen jälva "happy period" här inte.
Kan ju upplysa er killar om att ni ska vara förbannat tacksamma att ni slipper ha mens, de är inte kul alls, ni slipper även ha humörsvängningar och börja gråta för småsaker.

Nu ska jag inte klaga mer om de, för alla vet nog att de bara är skit med mens.

Jag förstår inte världen btw, eller de kanske inte är mig själv jag inte förstår. Hur vet man om man förstår? För jag har ingen aning om vem jag är eller om de jag känner är på riktigt eller nått jag bara tror att jag känner.
Just nu är jag bara en stor förvirrad, ledsen och rädd knut. Mina tankar snurrar in sig i sig själva. Jag snurrar in mig i mig själv, knyt upp mig?

Blöh, jag behöver en kram

Prioritera

Jag måste nog lära mig att prioritera, eller egentligen behövs de inte men ändå. Jag är väl ganska bortskämd om man tänke rpå pengar för de har jag ganksa gott om *skryt skryt* och senast idag så sa mamma att jag har helt sinnessjukt mycke kläder, vilket är sant.
Grejen är den att jag alltid har haft gott om pengar, har haft småjobb som har gett min några hundringar och de kombinerat med att jag är ganska snål har gjort mig till en rich bitch. Så nu tror jag att i morrn ska spenderas med att sortera kläder och inte köpa nya som jag hade tänkt. (kan erkänna att jag just kom på att jag vill ha nya krukor i mitt rum TOTALT ONÖDIGT!)

Så vad ska jag göra för att sluta shoppa så förbannat mycke grejs? Spelar de överhuvudtaget nån roll? jag har ju trots allt alltid pengar, och de är som Piws säger jag köper aldrig nått jag inte vet jag kommer använda.

Well well, lägger kanske ut bilder på sånt jag vill sälja i morrn :D

En dag till på en plats där allt står still

Usch va de är jobbigt på morgonen, finns typ tusen saker jag måste göra men neh jag orkar faktist inte. Ska jag erkänna nått har jag varit upp från halv 9 för en viss hund låg och pep på golvet och jag orkade inte lyssna på de så de va bara att gå upp.

Iaf Raymond och Maria är bäst, jag är bäst, Simba och Sheila är bäst, Sture och Tyke är bäst, du är bäst <3

Neh nu ska jag duscha, åka och köpa hundmat, eller inte, och kanske göra upp en plan för dagen, borde kanske ringa Ina och Mikh eller nått blubb i morrn är de fest :D

Jah de är osammanhängande och virrigt att vara jag ;P

RSS 2.0