Är tack för mycket begärt?

Jag blir så jävla less, helt seriöst. Vad är det med folk egentligen?
Just nu käns de som jag gör hundra olika saker utan att få ett skit tillbaka tex som nu när jag samlade ihop pengar till vår lärare för att tacka henne för allt hon gjort för oss på vårt vernisage, behöver jag tillägga att jag dessutom har feber och är sjuk? i vilket fall som helst så har två, ja två, personer sagt tack och sagt att jag gjorde de bra, två av 22, bra jobbat hörni! Dessutom så börjar vissa fråga om jag har gjort av med alla pengar så jag inte har tagit lite själv, de vill dessutom att  jag ska visa kvitton. Asså, varför skulle jag gå och sno pengar av de där?
Grejen är att de här har hänt förut, jag gör saker och får skäll tillbaka ist för tack, hur roligt är de då tror ni? Jag har tröttnat på att vara den snälla som får ta all skit, jag tycker de är roligt att göra sånna här grejer men nu har jag tröttnat på att aldrig få nått tillbaka.

Massa fint

Ja i min tristess så böärjade jag kolla på videor på youtube. Jag är så svag för akustiska covers på olika låtar så här har ni lite mys :)












Ännu ett tråkinlägg XP

Jag har tråkigt... ALLA är på krogen och jag är själv, inte ens Sture vill va med mig, men när Alex är här ska han minsann va med hela jävla tiden. Så nu kollar jag på Eragon av nån anledning, fast den verklar helt okej faktiskt. Och jag skriver tråkigt, har inget kul att säga mer än att jag tycker vidirgt mycke om Alex och tycker egentligen han borde vara här emd mig ist för att vara på krogen men så är de när man är sjuk, så nu hoppas jag att han blir sjuk så vi kan vara sjuka tillsammans ;P

Bidobido

Idag är en sån där dag man helst vill slippa, jag är förkyld och hostar sönder lugnorna och är ensam hemma och ingen kommer hem förän typ 6. Fast när dom väl kommer har dom emd sig Alex och de är nice :) Men just nu är de vidirgt tråkigt :(

När kroppen säger nej

Min kropp säger ifrån nu, den verkligen skriker nej. Jag är sjuk vilket jag väldigt sällan är och de beror säkert på all stress och att jag aldrig kopplar av. Jag vilar aldrig, jag sover dåligt, jag är ständigt stressad. Mitt i allt så glömmer jag mig själv, jag koncentrerar mig ist på att göra alla andra glada. Det funkar inte i längden och jag har länge haft problem med att få dehär att gå ihop, jag vet inte riktigt hur man gör. Hur fan ska jag hinna umgås med de jag vill umgås med och samtidigt sköta skolan och hinna med allt annat.
Jag vet liksom inte riktigt vad jag ska prioritera bort för att orka, för de går ju inte att ta bort nått.

Det är svårt

Tristess

Åh jag blir så less på blogg.se för just när jag var i världens skrivarmood så funkar inte de, jag fick damp -.- så nu ska jag göra en sånhär tråklista så alla vet all tråkig fakta ni kan komma på om mig ;P

1. Vilket är ditt mellan namn? - Margaretha, som alla andra i min släkt
2. När gick du upp i morse? - nio typ
3. Är du i ett förhållande nu? - yes box
4 Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? 2 månader snart
5.Om nej, vem var du tillsammans med sist? - 
6. Får man fråga varför det tog slut? -
7. Har du haft ett seriöst förhållande? - Ja
8. Vem vet mest om dig? - Mikh
9. Vad gör du på fredagskvällar? - festar/myser
10. Bästa filmen du någonsin har sett? - oh, svårt Rent och A walk to remember toppar nog listan just nu
11. Är du oskuld? - Nepp
12. Har du någonsin varit full? - Haha ja
13. Har du testat droger? - Beror på vad som räknas som drog
14. Röker du? - Mja
15. Snusar du? - Usch nä
16. Saknar du någon just nu? - Ja min pojke <3
17. Hur mår du idag? - Sjuk sjuk sjuk
18. Hur många tabletter tar du dagligen? - Inga alls :O
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? - Jaadu.. satt vid datprn skulle jag väl tro XP
20. Bästa minnet från sommaren? - Peace and Love 2008 eller våra ridläger
21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige? - Finland?
22. När var du där? - Öh.. förra året tror jag
23. Är du rasist? - Verkligen inte
24. Har du helt svenskt ursprung? - Yes, eller typ
25. Om nej, vart kommer du ifrån? - Vallonrötter ^^
26. Föredrar du svenska eller utländska killar? - Spelar ingen roll direkt
27. Ser du fram emot någonting just nu? - Helgen och jullovet
28. Sköter du skolan? - Jadå
29. Vad hade du för betyg förra terminen? - Helt okej
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? - MVG :P
31. Vilket ämne var det? - Flera stycken
32. Har du fått IG på ett prov? - Yes
33. Har du spelat/spelar du i ett band? - Ja gud ja XP Naat..
34. Anser du dig vara intelligent? - Socialt intelligent iaf
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? - Svårt att säga.. men just nu är jävligt bra
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? - Jao
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? - Jao
39. Har du haft sömnproblem? - Lite
40. Hur ofta gråter du? - Väldigt sällan
41. Vad gör du när du mår dåligt? - sover och pratar
42. Vart vänder du dig för att prata när du mår dåligt? - Mikh först
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? - Nej
44. Vilken klass går du i nu? - Fo3
45. Vilken skola? - GUC
46. Har du varit otrogen någon gång? - Haha när jag va liten :P
47. Har någon varit otrogen mot dig? - Inte vad jag vet
48. Är du stolt över dig själv? - Sjukt jävla stolt
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? - Stark och vet vad jag vill
50. Vad får du ofta komplimanger för? - Att jag är mig själv och att jag sminkar mig fint :P
51. Har du lätt att få folk att skratta? - Nja vet inte
52. Cider eller ÖL? - cider
53. Har du några talanger? - Nej jag är bäst på allt :P
54. Vet du om någon är kär i dig? - Ja
55. Är du bra kompis med ditt/dina syskon? - De kan jag inte påstå
56. Vad står det i ditt senaste sms? - Vill du ju visst XD
57. Hur lång är du? - 173 typ
58. Vad har du för ögonfärg? - Lite olika i olika ljus, grönblå typ
59. Vilken storlek har du på kläderna? Eh...?
60. Vem litar du på till 100% ? - Mikh


Städning med feber är inte att rekomendera

Mitt rum har inte vart såhär rent på en evighet, de verkar lyser RENTRENTRENT när man kommer in. Ja jag va hemma idag också för att bli frisk, funkar helt okej men jag har fortfarande feber som går upp och ner och just i en av de där nergångarna kände jag att jag inte bara kunde ligga här, nä jag skulle städa. Så städning blev det, febern gick upp igen men jag fortsatte ändå och när allt va fint igen slocknade jag i sängen XP Men värt va de för nu är de rent som fan här ^^

För du måste va sjuk, sjuk sjuk sjuk

Fattar att ni inte ä så många som orkar läsa föregående inlägg men de är luuungt XP
Ligger hemma nu och kolla Lords of Dogtown, vidrigt bra film. Jag är bajssjuk och de suger, mina bihålor är troligen inflamerade igen och de äringe roligt alls, menmen I'll survive.

Ni får en annan update senare kanske, men nått vettigt XP

Mitt Nationella Svenska Tal

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag
Den här texten är skriven av Jocke Berg och kommer från  ”Utan dina andetag” med Kent från skivan B-sidor som kom ut 2000. Låten är antagligen skriven till en person som betyder väldigt mycket, en vän eller kanske någon man är kär i. För mig beskriver låten allt jag känner för mina vänner.  Jocke Berg spelar som sagt i Kent, mitt absoluta favoritband och den här låten är en av de finaste jag vet, dels för att den har en så extremt vacker text och dels för att den får mig att tänka på en av mina bästa vänner; Michan.
Vi har kännt varandra sen vi började skolan men vi har inte blivit riktigt nära vänner  förän nu när vi började gymnasiet. Båda två lyssnar väldigt mycket på Kent och det värmer lite extra när jag hör den här låten bara därför och jag ser fram emot den 27 februari när vi ska dom tillsammans i Stockholm, det kommer bli underbart att se dem igen med en av mina bästa vänner, lite extra spännande blir det eftersom hon aldrig sett dom förut.
I en annan del av låten skriver de:
Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så
Och det känns som något man ofta tänker men aldrig säger, man vågar helt enkelt inte berätta för sina nära och kära hur mycket man älskar dem. Jag försöker verkligen berätta det, livet är så bräckligt att man inte har tid att förlora någon utan att de vet vad det betyder, man vet aldrig vad som händer.
Kent är som en vän för mig, de kanske låter lite konstigt att ett band skulle kunna vara en vän men de känns så. Jag har lyssnat på Kent i flera år och har alltid funnit en tröst i deras texter, precis samma tröst som jag finner hos mina vänner. Många av texterna sätter ord på känlsor som jag aldrig annars skulle kunna beskriva och jag är oerhört tacksam över att de finns. Det kanske låter klyshigt men jag tror verkligen att musiken kan rädda liv och hjälpa en som en vän.
Michans absoluta favorittvserie är ”Vänner” och därför kändes de ganska uppenbart att välja den här bilden till mitt tal, dels för att serien helt enkelt heter vänner, precis det jag och Michan är och dels för att vi båda tycker serien är otroligt roligt. Bilden beskriver dessutom gemenskapen och glädjen jag känner när jag är tillsammans med mina vänner, den går inte byta ut mot något annat.
I serien bor alla nära varandra och umgås mycket, precis som jag vill ha det. Jag träffar Michan väldigt ofta eftersom hon också går här på GUC och vi umgås jämt på fritiden. Ibland tycker jag att det är tråkigt att man inte kunde samla alla sina vänner och bo i något slags kollektiv och få vara nära varandra hela tiden, att veta att man alltid har någon av sina vänner nära vore trygghet för mig och de känns som att dom har de lite så i serien, de är alltid tillsammans. Ett annat alternativ vore ju om alla bodde inne i stan så man alltid hade någon att åka till men nu bor alla utspridda över hela länet, Michan bor i stan, en annan bor i Örbyhus, min pojkvän bor i Rasbo och jag själv bor i Ramstalund, vi har verkligen lyckats med det där att sprida ut oss. Självklart blir det skillnad när alla har flyttat hemifrån och skaffat egna hem, då kankse vi kommer närmare varandra men risken finns att alla flyttar åt olika håll då med. Det är lite skrämmande, just det där som händer efter skolan, ingen vet riktigt säkert vad som händer men jag hoppas vi alltid har kontaken med varandra kvar. Det vore så hemskt om man tappade kontakten med sina vänner bara för att man flyttar åt olika håll. Men jag hoppas att det inte blir så, jag hoppas vi alltid kan hålla ihop hur vi än bor och hur våra liv än ser ut.
Vänner är något av det viktigaste som finns i mitt liv, jag skulle inte klara mig utan dom, livet skulle inte ha nån mening. Det är en av de viktigaste relationerna jag vet.



Thanks for the memories

One night and one more time.
Thanks for the memories,
Even though they weren't so great.

Mitt föregående inlägg tog jag bort, för de va onödigt och dumt. Ja de va helt enkelt inte sånt som jag tycker passar att skriva i bloggen.

Nu håller jag på med mitt svenskatal fast ajg borde ligga och sova och bli frisk men de funkar inte, jag borde inte gå till skolan i morgon heller men jag måste, ja usch för förkylningar. Men jag lär fortsätta nu, puss

Jag är så jävla duktig!

Tänkte bara upplysa om det.


-Nationella svenska CHECK
-Beställa tröjor CHECK
-Hjälpa Mikh med hemsidan CHECK
-Laga vidrigt god mat CHECK

Tre små svåra ord

Har ni tänkt på att de finns tre ord som tillsammans bildar nått så himla starkt, att tre jävla ord ska vara så svåra. Ja ni förstår väl vad jag menar "jag älskar dig" de är vidrigt svårt att säga, iaf för mig. Jag vill inte säga det och inte mena det och de har jag aldrig gjort, jag har skrivit det men aldrig sagt det till något jag verkligen inte menar det till.
Jag blir nästan rädd när tre små ord kan ha sån makt och så stor betydelse, de är fan vansinnigt, vidirgt men ändå underbart. Den dagen nån säger de till mig hoppas jag att personen i fråga verkligen menar de för de skulle va sjukt skrämmande om nån sa de och emande de men ändå så jävla coolt, eller ja nått sånt iaf :P

Så vad tycker ni, är det lätt eller svårt att uttala de tre små orden?

Hummus, my new drog

Jag är en riktigt periodätare, inte att jag äter i perioder men snarare att jag äter olika saker i perioder. Det har varit allt som möjligt som grädde, fruktyoughurt, bananer och mandariner.
Just nu är det hummus, det är så sjukt gott och man akn ha de i allt typ, är helt besatt. Det är lite synd att man luktar vitlök efter bara men de är smällar man får ta för de är ju vidrigt jävla gott XP

Baby <3

Mikh och jag ska åka buss till Gimo och byta buss där men vår buss kommer fram samtidigit som den andra går så jag ska fråga busschaufören om de går bra ändå. Mikh har dessutom sagt att jag ska sköta snacket och tjatat om de skitlänge.
S: Hejsan, vi ska byta till 811 i Gimo men den går ju samma tid som den här kommer fram, kan du typ ringa eller nått så vi hinner med den?
B: Ja självklart, ni kommer hinna!
S: Ah ja men va bra
B: Ja de ordnar jag
S: Okej tack så mycke
S går vidare bak på bussen och M gå på
M: BRA!
B: ?

Vanligt vett

Jag förstår inte mig på folk, om det står in på en dörr inte fan går man ut där? Tänker på det här skitofta på station för folk verkar inte fatta att de finns ett speciellt system där de är en in-dörr och en ut-dörr men ändå går folk åt fel håll, varför?
Samma sak är de med folk som ställer sig och prtaar precis utanför bussen när de går av så alla bakom inte kommer av, hallå? Vi andra vill inte hoppa av och dra oss mot bussen bara för att ni ska stå och prata i en evighet.


Just nu

Just nu:
-får ni leva med en halvtaskig header för jag och mina kreativa sida vill inte sammarbeta.
-har jag världens värsta mensvärk och pms som dödar
-vill jag ha en madarin
-ska jag nog lägga mig i min säng och tycka synd om mig själv

Tidsfördriv

Blev inga lösnaglar igår, de va för omständigt  så jag högg av alla mina riktiga så nu sitter jag här med skitkorta naglar XP

Usch, jag tänkte sätta mig och plugga och bli av med högen av plugg men gör jag de eller? Nääh. Det är nått i min kropp som skriker nej, eller som iaf inte ser nån mening med att skriva massa uppsatser om tråkiga saker. Så istället bloggar jag, spelar spel på facebook och lyssnar på Kent, för dom är virdrigt bra.

Började fundera på att tatuera mig igen (nej jag pluggar inte alls), jag vill ha en kent text men jag vet itne ritkigt hur och vad, tänkte skriva "bygg något vackert som krossar allt" men den när jag sa de högt kändes de inte så rätt längre så nu funderar jag igen.

Dessutom tänkte jag hylla världens bästa Mikh också har följt mitt exempel och gjort en lista med vad hon är bra på, och de är fina grejer de för den tjejen är bäst ^^ <3

Och de stirrar som om ansvaret bara vilade på mig
Jag som betalat dyrt för att slippa vara med

Miniupdate

Jag fick en plötslig lust att fixa lösnaglar, så nu ska jag nog sätta på min spejsade svarta som jag fick i julklapp för några år sen XP

Din vän pessimisten

Ne nu jävlar. Jag insåg just att man måste hylla sig själv ibland, liksom kolla sig i spegeln och säga allt man är bra på. Jag är ju trots allt väldigt pessimistisk av mig, väntar alltid på det värsta MEN jag vet vad jag är bra på, så nu utamanar jag ALLA: Skriv en lista som börjar med "Jag är jävligt bra på" (men inga "jag är bra på att vara dålig", ne bara possitiva saker). Nu vill jag se det här på allas bloggar eller vart fan ni vill, gör de bara :P

Jag är jävligt bra på:
- att peppa folk
- att lyssna
- att tala
- att vara stark och alltid fortsätta kämpa
- att vara en bra vän
- att vara envis

Dessutom är jag en bra ledare och jag ger mig aldrig.

Brukar bli lite bättre när jag skriver såhär XP

Åhh jag vill verkligen skriva men de är så mycke som vill komma ut att de är tar stopp i mina fingrar och så blir de bara stopp :(

My dirty little secret

Jag har länge saknat ett visst band och nu sitter jag här och ser deras videodiary och de Måpvärmer mig i hjärtat. Många säger att man itne kan säga att en band räddat en liv, och ursäkta språket, men dö! Jag kan helt ärligt säga att Kent och bandet jag snart ska presentera har räddat mina liv och sen får ni tycka vad fan ni vill men dom kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.
Så nu undrar ni, vilka är de egentligen som är så himla hemliga och så himla bra, jo de ska jag säga:

MY CHEMICAL ROMANCE

Ja, dom är extremt emostämplade och töntiga men fuck you säger jag. En av mina stora inspirationer och idoler är fortfarande Gerard Way. Visst lyssnar jag inte speciellt ofta på dom längre, kanske inte riktigt min stil men jag lyssnade ständigt på dom under en period i mitt liv och jag tror att dom påverkat mig väldigt mycket.
Jag kommer ihåg när jag köade i 7 timmar bara för att få en kram av Gerard och säga hur mycke jag gillar dem, att få se dom i ögonen och se dom i verkligheten gav mig en sån kick och sån känsla av samhörighet. Jag åkte till stockholm helt själv, ångest i hela kroppen, gråten i halsen, ja allt kändes skit men ändå åkte jag för de betydde så mycket för mig. Jag satte mig utanför Bengans, kön va lång. Efter nån timme började ett gäng tjejer framför prata med mig och jag hängde med dom i de resterande 6 iskalla timmarna. Jag kommer ihåg hur alla skrek av lycka när Gerard, Bob, Frank och Mikey krev ur sin buss och gick in, jag kommer ihåg hur vi stog och kollade in genom fönstret och bara väntade. Bara att skriva det här ger mig tårar i ögonen. Det va så fint. Just då va de lycka.
Jag tror väldigt mycket på att musik kan förändra liv, att den han rädda liv. Jag bryr mig inte om vad andra tycker, MCR kommer alltid finnas i hjärtat.


You're not in this alone.
Let me break this awkward silence.
Let me go,
Go on record,
Be the first to say I'm sorry.
And hear me out.
And if you take me down,
Would you lay me out?
And if the world needs something better,
Let's give them one more reason now.

Och när ljuset släcks så ska du vara min

Nu publicerar ajg två inlägg efter varandra men jag måste bara skriva det här, bågra av dom underbara texterna från Röd <3


Du vet inte var jag varit
Du vet inte vem jag är
Vet du alls vem du varit?
Vet du ens vem du är?
Älskling, det är livet
Och bakom murarna vid ån lämnar jag spår
Jag skrev mitt namn i vattnet
Så du vet var jag finns



Och jag vet att jag haft tur som få
Så många här som ville ha dig
Men vi kännde samma sak
vi känner alltid samma sak



Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Ja, den var till dig





Bygg något vackert som krossar allt

För första gången på länge är jag lite pepp på skolan, eller inte på skolan men på svenska av alla ämnen. Jag vill att natinella ska vara nu för jag är pretty sure att de kommer gå bra eftersom jag tycker sånna här grejer är kul. Mest av allt ser jag fram emot talet, mitt tal kommer bli helt awsome och de är nog för att de kommer komma från hjärtat.
Ni kan ju få gissa vad det handlar om texten jag ska använda är Kent - Utan dina andetag och bilden är bilden från vänner i häftet, den som gissar rätt får en puss :P

Sjung sånger för mig

Haha nu uppdaterar jag i ren tristess. Jag har inget vettigt att säga egentligen mer än att Kent är de bästa som finns. Ni kan ju få lite intressant fakta iaf XP
Det är kallt här.
Jag är skabb.
Jag gillar kyssar som smakar nötter och salt.
Jag är troligen beroende av min mobil.
Det är nått som gör förbannat ont i min mun, troligen en visdomstand.
I morse vaknade jag och stönade så Alex skratta åt mig.
De suger så himla hårt att vara bakfull, inte roligt alls.
Jag har inte borstat håret idag, inte tänderna heller för den delen.
Jag ska tatuera in 747 nån dag, men vet inte vart.
Jag har verkligen skittråkigt.

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig, om jag hade lite hjärta att dela med mig

Jag sitter ensam hemma hos Alex, de är tråkigt, nu har han vart borta i en timme och jag tycker han ska komma tillbaka.

Är opepp och jävlig så jag ska inte skriva så mycke men jag måste bara upplysa alla om att Kents nya skiva är fukking awsome och om ni ska lyssna på bara en låt så tycker jag ni ska lyssna på Vals för satan (Min vän pessimisten) för den är vidrigt fin.

Jocke Berg är min gud.


Funderingar

Mikh ville att jag skulla uppdatera så nu gör jag de.

De finns så sjukt mycke jag skulle vilja blogga om men som jag helt enkelt inte kan blogga om för att de skulle kunna klassa som personangrepp eller skulle kunna gör inblandade personer ledsna osv, det är för personligt helt enkelt. De här suger tycker jag för jag känner verkligen att att skriva i bloggen är som nån slags befrielse för mig, de är så skönt att släppa ut allt.
Vissa saker jag skriver blir jag ibland lite osäker på om jag ska publicera, typ som inlägget som suget efter blodet, jag tror att många som inte känner mig som trots allt läser min blogg får en felaktig bild av mig och det vill jag inte men ändå måste jag få släppa ut det och jag vill ju göra folk mer uppmärksamma på omvärlden och problemet och jag vet att jag kan de men skadar det mig samtidigt? de kan jag inte riktigt svara på, men jag tror inte det gör de.
Det är svårt iaf.

Men för att säga nått mer roligt så kan jag upplysa om att jag och Alex vart ihop i en månad i tisdags ^^ det är naaaaajs :D och så får ni en bild också för de är tydligen viktigt för en bra blogg XP


Mikhelipikh som tagit bilden <3

Lite bilder :P


Du minns den du var med förakt, lite hat

Ibland blir jag bra jävla frustrerad, för precis efter jag pudlicerade de förra inlägger kom jag på att jag visst vill skriva, tänkte på de på bussen idag.
Jag har vart beroende så länge, visst det har vart av massa olika saker hela tiden men mina största beroenden har ändå var rakbladen och cigg. Jag försöker ju sluta med cigg nu, de är svårare än jag trodde, de funkar när jag är hos mamma för där röker jag inte, har aldrig gjort, men när jag är i skolan och ramsta känns de sjukt konstigt och jag orkar inte stå emot, jag är inte tillräckligt stark.
Började tänka på det här när jag satt på bussen med ångest som höll på att äta upp mig och mina gamla vanor gjorde sig påminda, jag vill verkligen ta ett rakblad och skära coh se blodet rinna. För vissa låter det här konstigt eller rent utav skrämmande men jag kan försäkra er att jorden i princip skulle gå under om jag skulle göra de, de är inte ens ett alternativ men tanken tänker jag ibland.
Det är sjukt vad man gör för att slippa ångesten och för att slippa verkligheten ett tag, och det är inget bra alls, verkligen inte, jag önskar att jag aldrig testat och fastnat men jag ser ädnå på det som en erfarenhet. Jag blir nästan rädd för mig själv när jag tänker sånna här tankar, när jag faktiskt saknar det hemska som höll på att ta mitt liv. Men i allt skit försöker jag iaf se att jag kan hantera ångesten på ett annat sätt nu och jag vet mer vad jag håller på med, mina känlsor kan inte döda mig.

Vad vore jag utan era andetag?

Jag har ingen lust att skriva nått så därför blir de inte uppdaterat så ofta, sorry dudes :(

Menjag vill ägna några ord till er som håller mig över ytan, ni som får mig att orka och de får mig att stå kvar.
Mikh och Alex, ni är fan värda allt just nu <3

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

RSS 2.0