Bend and Break

Sitter här och redigerar bilder på Nath som vi tog skititidigt i lördags, myspys :D Komme rnog lägga ut lite här sen om folk är intresserade.

Okej nu vill jag be om ursäkt för mina astrista inlägg om inget dom senaste dagarna, jag vet inte vart jag är. Är slut i huvudet efter all värme och sol XP
Har vart ute hela helgen och idag har jag firat mamsi och hållt på och när jag kom hem skulle jag vara med på brännboll. De är ingen höjdare att spela brännboll är de är smällhett ksan jag då lugnt säga ;P Leo ville dessutom vara med mig och de fick hon ju men när jag skulle springa och bära henne samtidigt blev de LITE tungt, känns som jag har sprungit  ett maraton. Jag och Leo bidrog inte så mycke med våra insatser i vårt lag, vi fick vara med barnen och vi satt mest och hejade på alla andra XP Men vi va ju grymma ändå.

Kort

Nu är sommarlovskortat köpt :D

Sitter och ska framkalla bilder, fick nån sån här 100kr rabatt på posten som jag tog direkt så nu jävlar! Ni kan få ett litet smakprov :D








Sommarlovskortet <3

Idag ska jag äntligen köpa de :D Sen blir de total frihet från och med måndag, fan va jag ska åka buss överallt! MEN mina pengar är redan slut -.- måste köpa ett par sandaler och jag har inget val.

Skiva igår, helt okej men jag av trött och fortfarande sjuk så drog hem med kvart över 12 bussen så de va lugnt, fattas pengar i min plånbok dock, vet inte vart dom tog vägen XP

Jaa Malin ska skriva om roliga saker nu eftersom du klagar på att alla bara klagar i dina bloggar XP

Blablabla

Jag mår illa, har spytt och är allmännt borta i huvudet. Becka ringde just och sa att dom är magsjuka igen jag är ju redan smittad så de spelar ju ingen roll om jag åker dit eller inte.
Jag hata söndagar.
Jag har dessutom gått upp 3 jävla kilo, helt jävla underbart, jag blir så less, hur ska man orka vara duktig när man inte får nått stöd överhuvutaget. Okej de är skitsvårt att stötta mig för jag är kung på att manipulera och övertala folk att göra som jag vill men ändå, nån måste ju klara de. Jag klarar de ju uppenbarligen inte själv.

Har verkligen skrivit lama inlägg på senaste tiden, I know, men jag är så jävla trött och sjuk och mår dåligt. GE MIG SOMMARLOV!

Deam dream dream

Nu dör han. FAN!
Ja jag kollar fantomen på operan och ja, jag har sett den förr. Kommer inte riktigt ihåg vad som händer bara.
Nu lever han igen.
Jag kan inte hjälpa att drömma mig bort i filmen, vore de inte väldigt awsome att ha TVÅ killar som vill ha en, den ena kankse inte behöver vara lite borta i huvudet och springa runt och döda folk men ändå. Jag är ju den där sjukt romantiska tjejen som vill bli överröst med komplimanger, presenter och allt man kan tänka sig, men jag lever i en drömvärld. Även när jag sovdrömmer drömmer jag och sådär sliskigt lidelsefulla killar som gör allt för mig och typ räddar mig från mördare och grejer, jag tror nog att min drömkille bara finns på film XP
Fats jag vill ändå ha den där spänningen, en Chuck Bass fast kanske aningen bantad, vill inte ha heela badboygrejen, men vem skulle tacka nej till Chuck Bass liksom?
Så är du en helyllekille med alla rätt men ändå är baaaad, hör av dig *blink blink*

Vad som gör en bra blogg

Jag har funderat lite över dehär vad som gör en blogg bra, om det är vad man skriver om eller vem man är. Mest tror jag de beror på hur ärlig man är, att man är sig själv liksom. Sen kom jag och tänka på blggar som typ Kissies som bara handlar om hur snygg hon är och hur mycket hon älskar sig själv för hon är rik och grejer, varför vill folk läsa om sånt. En annan kategori är ju Kenza och Blondinbella som är lite mer mogna, iaf i mina ögon och jag kna ju helt öppet berättta att jag läser Kenzas blogg varje dag och gillar henne. Hon är inte en sån här som skryter om hur jävla snygg hon är och hur mycke pengar hon har, hon är cool och jag har respekt för henne. Därimot Blondinbella som jag faktiskt har respekt för har jag lite mer agg mot, jag gillar inte hennes åsikter och hur hon verkar manipulera folk med sitt kändisskap, men de är intressant att läsa de också.

Vad jag undrar nu, vad är de som gör att du läser min blogg? För jag försöker skriva ur mitt hjärta *host* och iaf få fram mina åsikter och tankar även om jag slår knut på mig själv när jag skriver XP

För du är det finaste jag vet


Modell: Mira (ja de blev skum färg när jag lag upp den här men jag pallar itne fixa nu)

Va på Ingrids begravning idag, skitsorgligt coh jobbigt men ändå skönt. Fundera som fan på hur jag vill ha min begravning och folk tycker väl ajg är knäpp som tänker på de men de gör jag och så är de. Jag tror inte jag kommer dö än på länge men ändå. Jag vill inte ha massa trams om gud, jag tror ju inte ens på honom. Skulle u bara kännas weird om prästen snacka massa om "vi lever för gud och nu kommer hon tillbaka dit" blablabla när jag verkligen itne tror de, jag tror man återföds eller nått, eller nangiala eller nått sånt.
Jag skulle vilja ha en begravning med MIN musik, typ Håkan och Kent, vet redan nu vilka jag skulle vilja ha spelade om jag dog nu: Kent - Utan dina andetag och Håkan - Det är så jag säger de/Kärlek är ett brev skickat tusen gånger. Jag vill iaf ha musik som är bra och inte en massa psalmer, dom akn ju va fina dom med men jag tror inte på att gud ska hämta mig så de känns ju dumt. Sen vill jag ha de glatt och lätt, skulle ju va fint att ha den ute.
Okej nu går jag för långt, tyst!

Sen har jag gjort en till stor grej idag, ringt ungdomsmottagningen! Wow säger ni säkert men jag HATAR att rinag allt som har med sjukhus att göra men asjg gjorde de och jag stog tillockmed på mig. Berättade att jag inte kan knarka ner mig varje gång jag har mens, dels för att jag blir helt borta i huvudet ochy knappt kan stå för jag mår så dåligt av alla tabletter och dels för de ihnte hjälper och jag kan knappt stå pga smärtan. Kul att veta va?

Hahah PUSS på er <3

De gör fortfarande ont


Foto: Ellen Relander


Kollade just ner på mina armar, jag är så trött på dom. Eller egentligen så är jag inte trött på ärren, mer på folk som dömer mig för dom, vad är grejen liksom? Ja jag gjrode ett jävligt stort misstag när jag var yngre men ska jag lida för de resten av livet? Jag har mött så många olika åsikter och frågor, jag har inget emot frågor men de gör ändå  ont, jag fattar ju att folk undrar men de är en sån skam att säga "jag har skärt mig". De är ju just de, jag ska väl inte klaga för jag har ju själv gjort de här mot mig men får man inte göra misstag?
Värst är när vuxna människor som aldrig har träffat eller stött på folk med ärr frågar, har hört helt sjuka saker "Har du galna katter?" är nog den vanligaste, oftast orkar jag inte ens svara, blir mer ett "mhm" för vad ska jag svara, dom skulle nog inte förstå.
Jag önskar att jag kunde göra världen bättre informerad och upplyst om vad som faktiskt har hänt och vilket stort problem det är, de gör ju fortfarande ont i mig att se vad jag har gjort mot mig själv i kampen för överlevnad. Jag vill inte leva i en värld där jag blir dömd direkt och folk håller sig undan för dom tror att mina ärr är nått man ska passa sig för, ärren är en del av mig men inte min identitet.

Tatueringar


Måste börja allt med min solstråle och glädjespridare Leo <3

Åh har blivit så himla sugen på att tatuera mig men vet inte vad. Skulle vilja göra nått sött och fint men vet inte vart och har inte sett nått som passar perfekt. Dessutom vill jag inte göra nån som syns asbra första gången så nått litet och diskret. Funderar lite på att göra ett hjärta eller nått liknande och skriva mamma som en tribute till mamsi men de blev rådissat av mina kompisar, kommer nog göra de förr eller senare ändå men vill få de att funka först.

Och nu inför jag humor i min blogg i form av citat :D:D

Leo springer runt med sin Bella (docka) i dockvagnen och kommer in till mig och börjar snacka nått om "mamma" och "bella"
S: Jaha men vem är mamma till Bella då?
L: Mamma!
S: Vem är pappa då?
L: Putte
S: Ojdå *asg*
(Putte är Beckas lillebror

Jag och Malin är påväg till bussen
M: Jag vill ha en hund
-tystnad-
S: Jag vill ha en vän


De blir mer en vackerdag XP

Dilemman

Läste för några dagar sen blondinbellas blogg (!) jag gillar inte henne men läser ändå bloggen då och då, som många andra. I vilket fall som hälst skrev hon om shopppingberoende och de fick mig att tänka till lite, för sitter jag inte här var och varanna dag och drömmer mig bort bland kläder och möbler osv, grejen är ju den att mycket av mina pengar går åt till mat och fika när man är emd kompisar och den här månaden har de blivit ovanligt mycke kläder och skor. Mitt stora dilemma är ju att jag får fet ångest av just pengar och jag erkänner att jag har skitsvårt att tygla mig när jag väl vill ha nått, kan inte låta bli att köpa saker fast jag borde. Så vad gör man?

Mitt andra dilemma just nu är min kost, den suger. Jag äter alldeles för lite och för onyttigt. De här är de som är jobbigast just nu, jag vet inte hur jag ska göra för att få de bra och jag har inte stödet att få de att gå bra. Detta gör mig så ledsen för jag vill vara nyttig och inte äta ordentligt, jag märker ju hur dåligt jag äter när jag är ständigt trött och utmattad. Mycket av problemet är ju att ingen kollar mig, jag begär inte av mina kompisar att dom ska kolla allt jag äter och hemma är de ju ingen som kollar så noga eftersom jag lagar min egen mat, de är så jädrans svårt de här med mat. För att dessutom lägga på jobbiga faktorer så har jag en jävligt dålig relation med mat, jag gillar inte att äta och är väldigt kräsen.
Någon som är i samma situation eller har tips?

Skoooor

Nu sitter jag själv här i vardagsrummet, de är lite kallt och jag har fetont i ryggen, men ändå jag har de helt okej bra, älskar att vara själv i huset och få göra EXAKT vad jag vill. Har spelat massa gitarr och sjungit och de låter troligen inte så bra men ingen kan bry sig :D Borde gå en promenad men jag orkar inte och nu har häggen och massa andra onda blommor slagit ut så jag kan inte gå ut :O Har dessutom inte råd att köpa medecin för jag köper skor för sånna pengar. Köpte btw ett par sjukt snygga idag, man vill bara dö för dom är så snygga :O

Nu ska jag sluta ordbajsa och föröska göra nått vettigt, typ gå ut med soporna och ja nått XP

Ny årstid, ny Sara

Saker som ska ändras/göras:

Sluta dricka alkohol på tom mage
Funkar inte, blir bara stora minnesluckor och däckning. ÄT innan

Försöka satsa på skolan dom sista veckorna
Måste ha bra betyg.

Försöka hitta jobb eller på nått sätt få pengar
Vet inte hur jag ska klara mig annars

Satsa stort på att må bra
För de är bra

Umgås så mycke som möjligt med alla underbara vänner <3
För de mår man bra av :D

Valborg <3

Underbar dag igår. Massa trevliga människor och massa kul, visst jag flippa lite mot slutet av kvällen, tur att man har underbara vänner. Tack älskade Michan att du ställer upp, du är bäst i världen <3

RSS 2.0