Not my day

Idag mår jag piss, jag är så himla ledsen och nere, inte kul alls. Verkligheten har liksom hunnit ikapp mig och de senaste veckornas motgångar kommer upp till ytan, de känns inge vidare. Tur att man har Lars Winnerbäck och godis som gör mig lite bättre till mods.

Eller....

Vid närmare eftertanke va nog inte läppstiftet SÅ tokigt. Dessutom köpte jag ett nagellack som va helt underbart fint så de gjorde allt mycke bättre. Vill ni se?

Lite besviken och förvånad

Idag fick jag mitt paket från Elf, blev ASFÖRVÅNAD att de kom så himla fort tog bara 7 dagar sen de skickade paketet, de är snabbt :O Men jag blev lite besviken, vissa färger på hemsidan stämmer verkligen inte märker jag. Både ögonskuggorna och ett läppstift är way more darker än jag trodde, så nu sitter jag med ett skitmörkt läppstift som jag knappast tror jag kommer använda, de är lite tråkigt. Ögonskuggorna kommer jag nog kunna använda ändå för de gjorde inte så mycke att dom va mörkare så de va iaf bra. Självfallet ska ni få en "sara testar" med grejerna, men inte än XP
Jag bjuder på den ;P

Nu är jag tillbaka

Jag tror jag har ätit liiiiiite för mycke godis i helgen, de är inte alls bra och jag mår illa, kan ju bero på nått annat men USCH va de är otrevligt (inte godiset alltså).
Todaay ska jag nog till stan, om en timme typ, egentligen har jag ingen lust eller nått men jag måste småhandla lite.
Blir bilder sen, har från UF-mässan och från praktiken så ni har nått att se fram emot ;P

Roomsööörvis

Jag har städat och städat i mitt um nu i en vecka typ. Sjukt va med grejer jag har, men nu är de puts väck! Jag ahr en liten paus nu, eller paus är nog fel ord för jag vet liksom inte vad jag ska ge mig ann nu. Ska jag plocka ner hela bokhyllan som faktiskt inte fyller nån funktion eller ska jag damsuga (ja de är lite av en flugkyrkogård här, ligge rlik överallt XP) De är en svår fråga det där.. jag ska nog sitta på facebook och fundera lite XP

Lite såhär ser de ut nu (Ja jag använda camen för att fota XP) Nån som vill ha den där asfula lampan som står på hyllan? Jag HATAR den.

Host host

Yes nu är jag sjuk också, fina fisken här verkligen XP Hoppas lite sol och promenad kommer göra saker bättre. Ska ut med vovvisarna om ett tag sen försöker jag bli frisk men de är inte så troligt, är ALLTID förkyld vid den här tiden på året, inte kul alls.
I morrn är de ju UF-mässa, hoppas allihop kommer och kollar :D

Dålig start på dagen

Herre gud va jag har vaknat på fel sida idag, jag skull kunna skrika hur mycke som helst eller slå sönder nått, de vore skönt.
Ska försöka ta tag i bloggen idag och fixa designen, men ja vi får se. Ska iaf försöka somna om nu och vakna på rätt sida när jag vaknar igen

Blöööh

Jag skrev just ett inlägg och sen bara försvann de, jävla pissblogg (ja jag dampar på allt idag)

Åh jag vill ha <3

Sååååå fina :DD:D

Sara Testar: Värmeskydd från Lee Stafford


Tänkte att jag kanske ska skriva om annat än Elf och lush XP
Jag har testat Lee Stafford poker straight flat iron protection shine mist (lååååångt namn I know) som är värmeskydd för håret.

Först och främst så var jag skeptisk, jag ÄLSKADE den jag hade innan men de blev glashalt på golvet så fort de kom på golvet och mamma ville nog mest kasta skiten i soptunnan så därför böt jag. Iaf så va min första reaktion att de luktar raklödder, för de gör de (Alex påpekade också de), men lukten försvann när man fönade håret som tur var.

Funkar de då? Jao.. de är ingen WOWprodukt direkt men den gör de den ska och håret blir fint och mjukt efteråt men jag gillade den jag hade innan mer för då blev mitt hår verkligen silkesmjukt och underbart menmen vad gör man inte för att glädja sin mor ;P
Kostar 70-90 kr ungefär och finns lite här och var.

SatsarSara

Shit jag är uppe i värsta göra-saker-humöret. Skruva just ihop trädet så de kan stå själv, typ. Har bakat bullar och diskat och nu funderar jag seriöst på att dammsuga men de känns lite väl satsigt. Jag vill lägga in bilder här på bloggen men mitt photoshop har gått ut och jag är för lat för att fixa nytt XP De kommer, de kommer. Nått annnat som kommer, höhö, är ett nytt "Sara testar" ikväll, vad tror ni de blir?

BullbakarSara

Bullar är nog fel ord men muffins! Jag är Kung :D

Mission: Bygga en hängare av en björk

Okej de låter ganska omöjligt men de är de inte sörrni. Jag och min älskis gav oss ut i skogen för att först och främst såga ner en björk.
Obligatorisk "kolla va söta vi är när vi gör konstiga miner"-bild

Älskling sågar

Jag sågar :D

Han tyckte de va skitvarmt så han sprang runt sådär, då skratta jag åt honom.

To be continued...

Efterlängtade godingar

Nu på kvällen va jag och la familia på thuns, jag hittar typ aldrig de jag vill ha där med jag idag kom jag hem med lite godbitar. Röda stövlar, vita converse, ett nitskärp och hårinpackning.
Nu är jag är himla trött och nere så jag ska bara vila, vi hörs i morrn :D

I'll stand by you

Nu har min pojke åkt, jag är helt själv i vårt stora hus. Jag lyssnar på glee, de är så underbart och jag blri så glad och pirrig i kroppen, låter nästan som jag är kär i dom XP
snart ska jag vandra iväg i solen till hundarna, ska nog ta en långpromenad med nån av dom, asnice :D Sen ikväll ska vi åka till thuns :D Jag hoppas dom har mina converse som jag vill ha :)

Mina myskillar

Alex och Sture har gjort nån slags pakt tror jag, båda ligger utslagna på soffan. Han har snöat in här min prins så han får stanna tills i morgon, inte mig emot ;P
Igår när de fortfarande va fint väder va vi ute i princip hela dagen och högg ner en björk som vi ska ha till  vår monter på våga vara egen mässan som är i helgen, Alex har träningsvärk i hela kroppen, han är lite svag ;P Elelr så fick han göra de mesta för att jag är lite svag. Jag fota allt så imorrn kommer bilderna ;P Nu ska jag gosa vidare med mina killar. Tjing!

Helg, helg, underbara helg

Idag är inte min kropps dag tror jag, ont i örat och mår galet illa men jag överlever för snart kommer min älskling hit :D I morrn ska vi ut i skogen och hugga träd, de kommer bli intressant. Jag tar med kamera om jag kommer ihåg ;P
Vad ska ni göra i helgen?

Dagens jobboutfit

Ja alltså jag måste bara visa hur snygg och moderiktig jag är på min praktik :D

Randig mössa - Indiska
Stickad halsduk - Gina tricot
Svart tröja - Sån skoltröja man hade i nian
Grön linne - Veromoda
Urtvättade asfula jeans - Cheap Monday
Fräsiga gympadojor - Nike Air
Mysjacka - Didrikson


Ja nu kommer ju ALLA in läsare kopiera min stil, gud så hemskt.

Dom efterlängtade muffinsarna

Bättre sent än aldrig eller vad säger ni ;P

Finfint innan dom åkte iväg in i ugnen.


Ännu finare när dom kom ut (Helt seriöst, ser de inte ASGOTT UT?!?!)


Färdiga med glasyr på, MUMS! (Ja jag vet att en av har strössel men jag tyckte de såg gay ut så jag sket i de på dom andra XP)
Jag vet att de måsta vattnas i munnen på er nu, sorry dudes men ni kan ju faktiskt baka egna (eller komma hem till mig)
Här har ni recept

Sara Testar: Retread från Lush

Jag har testat flera olika balsam från Lush och måste säga att även den här har jag blivit besviken på. Den luktar inge speciellt gott, den luktar ju inte illa men nä den har ingen tilltalande lukt heller.
Jag vill iaf att mitt balsam ska reda ut håret så det är lätt att borsta när man väl kommer ut ur duschen och nä jag tycker inte det funkar speciellt bra med retread. Grejen är nog att den inte är dryg och de känns ju väldigt dumt när burken kostar ganska mycket, man vill ju inte att den ska ta slut efter 5 tvättar.
Det ända sättet jag kan försvara retread är att jag har använt det vid varannan tvätt eftersom att jag inte vill att de ska ta slut så jag kanske inte kan påstå att jag har fått "full" verkan, men ja jag tycker ändå att man borde märka nått.
Ingen höjdare alltså.
Kostar 139 kr för 245g.

Drömmer mig bort i smink

Det här är ju pinsamt, jag kommer inte orka fixa bilderna idag heller XP Vill ni ens se dom?
Jag är HELT SLUT just nu, har vart på jobbmässa och haft UFmöte så nu är jag galet trött och vill helst bara gå och lägga mig, men de funkar ju inte de heller. Jag ska nog gotta mig i att ELF har fått påfyllning av grejer och så ska jag bestämma mig för vad jag ska beställa i morgon ^^

Sorry igen

Åh ja de blev lite stressigt så jag hann liksom inte fixa med bloggen, sorry. Ni sitter väl bänkade och väntar med spänning på min muffins, jag förstår er. Jag sitter iaf på bussen nu och ska till alex och i morgon ska jag iväg på jobbmässa. Vi hörs i morgon :) puss

Sorry duudes

Okej förlåt, jag åt muffins igår och dom va galet goda men sen slocknade jag på soffan så därför blev de ingen mer uppdatering men nu lovar jag att laddas upp bilder och grejer när jag kommer hem från praktiken :D

Guess who's gonna get som tonight

Jag gör morotsmuffins :D:D Dom står i ungen nu. Uppdaterar senare med bilder och smakprov ^

VILL HA !!

Är de nån som har lust att skänka dom är underbaringarna till mig? Dom är ju så hemskt fina och underbar att de gör ont i hjärtat när jag tänker på att dom inte får bo hemma hos mig.
549 på Cdon, om ni vill göra mig glad ;P

Morning morning

Godmorgon :) Jag sitter hr och försöker planera dagen lite, och de känns bra. Först och främst ska jag vandra iväg till praktiken och fota lite, alla bilderna på en av dom små bilderna blev väldigt fula så jag ska försöka göra om de. Det är verkligen inte lätt att fota hundar som rör sig HELA TIDEN, när dom dessutom inte lyssnar ett smack på "sitt" "stanna" och sånt XP
Sen ska jga slå på stort och bygga om bloggen för jag tycker designen jag har  nu är så mörk, fast ändå gillar jag den som fan. Men ni har iaf nått att se fram emot där :)

Stress AB

Jag är förbannat stressad, jag vill liksom ha allt planerat in i minsta detalj och har jag inte de så protesterar min kropp totalt. Nu sitter jag med GALEN nack och axelvärk och kroppen bara vägrar, de funkar inte.
De är tur att jag har Alex som masserar mig fast jag far runt som en ål när han gör de för de gör så vidirgt ont.
Har ni några tips, hur gör ni för att inte bli stressade?

Baaaad day

Ja jag har en hemskt dålig dag idag och har mest lust att lägga mig under en filt och inte komma ut, men de funkar ju tyvärr inte. Har iaf redigerat (eller inte) klart bilderna från praktiken.

Balder och Åsa
(fattar inte varför bilderna blir så cepe när jag lägger upp dom här)

Godmorgon eller nått

Bättre sent än aldrig eller vad säger ni? Jag har vart ute på massa äventyr i helgen så därför uppdaterar jag inte förän nu.
Lördagen spenderade jag ju med min kära mor i vår stor huvudstad, jag hade planerat massa shopping men inte fan köpte jag ett skit, de va lite lame. På kvällen (klockan 15) såg vi mammas stora idol Björn Skifs (som hon såg för en månad sen) när han spexade runt på scen, till och med jag kan tycka att han fasktiskt va riktigt svängig. De va jag är ungefär 1000 tanter så de kändes grymt, jag va ju så himla ung XP
Sedan  tog vi tåget tillbaka hem men jag hoppa av i Uppsala och blev hämtad av tha pojkvän och åkte till honom och kollade på melodifestivalen (fel låt vann, oväntat -.-)
Igår va jag på en utomordentligt fina teatern Jag vill inte bliva stur som min kära pojkvän spelade Nasse (ni vet han som typ hittar en stol?) i och Ina den fina hade vart med och skrivit manus till, hemskt bra va de.
Sen smugglade jag med mig pojkvännen hem och vi åt pizza och va tjocka.

Okej ursäkt till att inte blogga?

Klockan är 07.03

Vad tusan gör jag uppe så tidigt? Jooo jag ska ska åka till Stockholm med min kära mor och göra staden osäker. Klockan 15.00 ska vi se mammis stora idol Björn Skifs på cirkus, de ska faktiskt bli kul :) Fast mest följer jag nog med för att få shoppa lite i stan :D:D

Hellre tjock och lycklig än smal och olycklig

Det är fredagskväll, jag sitter framför tvn med en påse chips och läsk i ett stort glas och kan inte hjälpa att känna mig lite skyldig, antar att flera känner igen sig? Sen tänkte jag efter, varför skulle jag inte få göra de? Bara för att jag inte är perfekt smal och har lite fett här och var så måste väl jag också få äta lite "skit" ibland. Egentligen hatar jag att tanken kommer upp men de är ju inte lätt när man ständigt prackas på olika åsikter om att man ska vara snygg, smal och perfekt. Men nu är de så att jag är inte smal, kommer aldrig bli. Jag är mullig och har gropar på låren och jag borde inte tvingas skämmas för det ständigt för de gör man ju.
Först gångerna jag sov med Alex så var det SKITJOBBIGT, jag skämdes för varje liten del av min kropp och mådde uselt, fortfarande kommer tankar om hur "äcklig" min kropp är. Det är helt samhällets fel att jag, och många andra tjejer med mig, tänker såhär. Jag är inte tjock, jag har bara lite extra hull, men de är ju inte okej, nä inte fan ska man ha fett på kroppen. DET ÄR FAN SJUKT!

Vad jag försöker komma till är att jag HATAR samhället som gör att jag och alla andra känner såhär så nu tänker jag slå ett slag för mysfett, det är bara mysigt och fint. Och ät det ni vill i okej mängder, det är OKEJ!

Sara Testar: Mineralgrejer från ELF


Fair Starter kit
Jag har ju länge vart sugen på mineralprodukter och när jag hitta det här kitet från ELF slog jag till direkt. Man får en foundation, en concealer, en blush och två borstar och en väska till hela härligheten.
i början va jag väldit skeptisk och tyckte inte de täckte som jag ville att de skulle göra, jag va ju van vid "vanlig" foundation och concealer och de är en stor skillnad mellan det och samma saker i puderform. I början så använde jag alltså både vanliga produkter och mineralgrejerna uppe på vilket blev väldigt tjockt.
För ett tag sen bestämde jag mig för att de inte funka att ha så och tog därför bort den vanliga makeupen och försökte med enbart mineralprodukterna och de funkar fast de tar ett tag att vänja sig. Nej de täcker inte på samma sätt som en vanlig foundation men om man som jag använder primer (funkar fint med typ ansiktskräm också) under så sitter det och håller sig hela dagen.
Själva foundationen blandar jag oftast med en annan mineralfoundation som jag köpte innan (tror det är loreal) och de funkar finfint och jag är supernöjd.
Det enda jag kan komma på som jag stör mig på är att burkarna är så pass små att de är lite trixit att få ner penslarna så de blir bra och då menar jag främst blushborsten som är större men de funkar.
Kostar 183 spänn
Lipgloss Pregnant Princess
Den här är mycket mer av ett impulsköp, jag kände för att slå på stort så därför kasta jag ner den i kundkorgen precis innan jag klickade på beställ. Även den här är med i ELFs mineralutbud.
Jag har aldrig vart mycket för läppglans, känns som en fjortisgrej och de är inte riktigt in stil men jag gillar det här, inte så överdrivet mycket färg och de håller sig en stund.
Eftersom jag inte har nån större erfarenhet av läppglans så kanske jag inte är rätt person att bedöma den men ja jag gillar den fast den är superrosa ;P och de ser inte alls lika rosa ut på läpparna.
Kostar 36.60 pengar :)

Walking on sunshine

Idag är jag äckligt glad och nöjd med mig själv. Jag gick just ut med Balder (hunden jag är sådär skiträdd för) och han åt inte upp mig, kändes ASBRA :D Ni ska få se bilder sen ^^
Dessutom sitter fortfarande nöjdheten (fint ord) får jobbsökandet kvar sen igår.

Allt känns ganska fint helt enkelt :D

Sara Testar: Mineral infused face primer från ELF

Här kommer ännu en favorit mineral infused face primer från EyesLipsFace.
Älskar hur de känns när man smetar ut den här genomskinliga primern i ansiktet, de är supermjukt och helt matt. Känns dessutom som sminket sitter bättre och håller sig matt mycket längre. Jag gillar den skarpt och priset gör den inte sämre, för 73.20 får du denna finfina flaska och jag tror att den borde hålla ganska länge, jag behöver bara två tryck för att få hela ansiktet mjukt.

Många har frågat mig om jag tycker de funkar bra att beställa från ELF eftersom man måste betala med kort direkt och pengarna skickar till Storbritanien och ja jag tycker de funkar skitbra. Har beställt två gånger och de har funkat bra, andra gången tog de lite lång tid (typ en och en halv vecka) innan de kom men det är ju ändå helt okej eftersom de ändå skickas från ett annat land. Jag tycker de är grymt :D


Här har jag använt primern och ELFs mineralfoundation och concealer, kommer recension på dom en annan dag :)

Duktigast i stan

Nu har jag suttit i två timmar och knepat och knåpat ihop en jobbansökan känner mig hemskt duktig och nöjd med mig själv :D

AJAJAJAJAJAJ

Andra gången jag använder den här rubriken, lite idétorka kankse?
Konserten igår va iaf najs om man bortser från ett gäng idioter i publiken. Förbandet björnstammen därimot fatta jag inte riktigt vad dom höll på med.
Jag slog på stort efteråt och följde med Mikh på efterkrök (ja de va ju efterkrök för oss, dom som redan va där va de ju bara krök för XP) nu i efterhand kanske de inte va den klyftigaste idén jag haft ;P Jag har ont ÖVERALLT och har legat och skakat här på soffan, fick tvinga min kropp att gå iväg till praktiken en stund. Mår bättre nu men de gör fortfarande ont så man vill dö, mitt ben fick nog sig en ordentlig smäll igår, eller så har jag sträckt muskeln.

Jag måste bara berätta om dagens stora grej! Hon jag praktiserar hos har en gigantisk mastiff som jag har vart livrädd för pga att jag blivit biten av en mastiff förr och att han är gigantisk och hela huset typ skakar när han skäller, iaf så har hon försökt vänja mig av med rädslan och de har gått bra. Igår mötte hon mig när jag kom dit med honom och jag kunde gå bredvid honom bara han inte kom nära mig, men idag då ni! jag har låtit honom nosa på mig och så gav jag honom godis, jag stoppa praktiskt taget in fingrarna i bestens mun och dom sitter fortfarande kvar, självklart hade vi hans burs galler mellan oss men jag är asnöjd med mi själv som vågade :D:D:D

SMK

De blir jag, Mikh och dom här grabbarna ikväll NAAAJS

Bekännelse

Jag är fullständigt kär i den här låten. No Air från Glee. Va ganska kär i den när originalet kom också men åh så fin den här versionen är.
But how do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you it's so hard for me to breathe



Shopping shopping shopping

Jag och Uppsala = shopping. Ja de går liksom inte att  gå på stan utan att handla så idag blev de en hel grejer som jag tyckte jag skulle unna mig.
Dagens fångst blev:
En ny superrakhyvel (Gilette venus embrace)
Ny två nya rakgel, en vanlig (gilette) och en intim (RFSU)
En bok på bokrean som jag inte kommer ihåg vad den heter.
Värmeskydd för håret som jag inte heller kommer ihåg vad de va XP
Kanske köpte nått mer men de har jag glömt isf XP

Finafina telefonförsäljare

Ibland undrar jag vad telefonförsäljare tänker.
Telefonförsäljare: Hej jag heter blablabla och kommer från Sollefteå.
Jag: Eh va?
TF: Ja du kanske hör att jag kommer uppifrån?
Jag: Ja?
TF: Jag kommer från Sollefteå.
Jag: Jaha?
TF: Vet du vart de ligger på kartan fast de är så litet?
Jag: Jaa...
TF: Men de har inget med dehär att göra.
Jag: Nehej, vad vill du då?
TF: Jo jag säljer avfettningsprodkter och rengöringsmedel.. de kanske inte låter så roligt.
Jag: Nej inte direkt
TF: Men alla behöver de, är du kanske intresserad av ett supererbjudande?
Jag: Inte ett dugg
TF: Nehe *klick*
Jag vet inte ritkigt vad ni tycker men varför i helvete berätta han varifrån han kom? Känns ju inte relevant alls.

Jag lovade ju

Här får ni lite bilder från praktiken, blir bara på min lillfis Sheila eftersom jag inte vill lägga ut på folks hundar som jag inte känner.
Färgerna ändrades väldigt mycket här, ingen aning om varför.

GAAAAAAAAAH

Jag blir galen av att försöka hitta jobb till sommaren och framtiden, de är ju sjukt svårt :O Vill helst bara sätta mig och gråta för att försöka förstå allt och försöka hitta nått vettigt. Det här är alldeles för svårt.

Fröken flippad

Nu har jag testat smink här, naajs, men jag kan liksom inte riktigt avgöra va djag tycker än så ni får nog vänta tills i morgon på nån åsikt. Nu ska jag iväg och gratta min kära morfar.

Klirr i kassan

Sitter här i långkalsonger och ett långt linne och lyssnar på musiken från Glee, helt underbart. Mina auktioner på tradera gick ut idag och en av klänningarna gick upp i 285 kr, sjukt nice :)
Nu ska jag försöka rycka upp mig och redigera bilder fårn praktiken, ni kanske får se senare ^^ Sen ska jga texta mitt nya smink från ELF innan jag åker och firar Morfar som fyller år, självklart kommer jag berätta hur de va sen :) Pusspuss

Du är min hjälte för du är precis så svag som jag

Nä jag har inte dött, jag har bara vart upptagen och tyvärr får ni vänta tills i morgon på att jag ska uppdatera ordentligt.
Här har ni världens bästa spellista med världens bästa band så länge <3
Tjing!

Ilandsproblem

Baah jag blir lite less, känns som jag inte har ett skit att sätta på mig, jag vill ha en lång skjorta men tror ni jag har det? Nä :( Till råga på allt så tog mitt värmeskydd till håret precis slut och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för jag kan helt enkelt inte leva utan den flaskan :O Det kommer bli en svår helg och vecka.
Jag vet dessutom inte om jag vill klippa av halsen på min t-shirt eller inte, jag är helt enkelt ingen t-shirtmänniska.
Ja mitt liv är svårt med sånna här stora ilandsproblem XP

JÄVLA KYLA OCH SNÖ

Åh jag drömde att jag va utomlands nyss, fast jag hade raggsocker på mig av nån anledning, tror jag har fått permanenta men av den här förbannade kylan :O

AJAJAJ

Asså jag måste vara sveriges klantigaste människa, ibland iaf. Idag har jag bränt mig tre gånger, minst. Nyss glömde jag ta ut gallret ur ugnen när jag skulle grädda mina bullar och när jag tar ut de lyckas jag s klart slå till med den mot handleden så nu har jag ett ilsket rött märke som värker som tusan där och innan de brände jag mig på tungan och på spisen, SMIDIGT.

Sara Testar: Trichomania från Lush

Åh jag är helt såld! Här har ni mysigaste schampot på länge :D:D De luktar helt jävla underbart och löddrar asmycke.
Ska tydligen hjäpa mot torrt och skadat hår, inte för att jag har nått av dom men mitt hår blir alldeles underbar mukt och fint efter jag använt det i håret. Och när de dessutom luktar kokos så man vill äta upp kakan så är de ännu mer ljuvligt, jag är frälst.
Just den här sorten är ingen shampokaka som jag skrivit om förr utan de är som en stor bit (som bilden visar) och jag fick den på köpet när jag handlade på Lush sist, helt awesome. Vad som är fiffigt med att det är en bit eller vad man ska kalla de är att man kan skära av en bit om man ska åka iväg så de blir lättare att ta med sig, jag själv delade min bit eftersom den va så stor, väldigt fiffigt :)
Nu är jag assugen på att köpa en lika dan balsambit och testa, egentligen vill jag ha hela jävla affärn men jag anar att de inte är en så bra idé ;P

Busy woman

Känns som jag gjort EN MILJON grejer idag, liksom känns som de gått en vecka fast de bara var en dag. Först vakna jag upp hos Alex och sen åkte vi till stan där jag böt till buss mot österby, när jag väl kom hem åt jag. Sen gick jag iväg till min praktik och gick ut med hundarna sen kom jag hem och slog in paketen till mina traderakunder och beställde frakt. Sen kom mamma och hämtade mig och så åkte jag tillbaka till byn och lämna in paketen och hämtade kentbiljetterna och mötte Mikh och sen gick vi och gymmade. SHIT säger jag bara!

Svinkaaaaaallt

Kom just in från kylan, jag ahr vart på praktiken och vart ute med hundarna, de va svinkallt.
Idag kom mina grejer från Elf så jag ska testa dom snart och såklart berättar jag för er sen ;) men först coh främst ska jag skicka iväg grejerna jag har sålt på tradera, 183 kr tjänade jag :D:D

Nu när kungen är död

Gud va jag inte gör det jag ska göra :O Jag har iaf vart uppe på min praktik och skurat hundboxar och sen gick jag och Lyster ut och lekte i snön, fast de va mest han som lekte XP

Idioti

Nu blir jag arg. Idag (eller om de va i morgon) Börjar iaf lodjursjakten, de är sjukt. Varför skjuter vi djur som de redan finns väldigt få av? Är de för att vi människor är rädda eller vad är det?
Jag blir mest ledsen för lodjuren är så fina djur och dom har inte gjort nått fel, dom vill ju bara leva precis som vi och inte fan skjuter vi människor fast vi är extremt överbefolkade. BAJS

HIHIHIHIHI

Jag är galen XP Beställde just nya Kentbiljetter :D Ska se dom 22 juli i Stockholm med Lollo, asnice. Tyvärr kommer jag nog inte komma iväg på nån festival så jag tycker de är bättre att beställa biljetter till deras egna spelningar. Fast jag funderar lite på att våldgästa min kära vän Kage när de är Sundsvalls stadsfest och se kent då med för de va ganska billiga biljetter XP

Nightmares

Usch jag har sovit uselt inatt, gör nästan alltid de när jag inte sover med Alex och de är skitjobbigt, finns ingen medicin mot mardrömmar?

RSS 2.0