För att satsa de sista på mirakel

Va och badade med mamma idag och då slog de mig, va fan finns de för anledning till att vi kvinnor inte får bada topless? För mänen dom får se ut typ hur dom vill men vi måste skyla oss, så varför?
Vem skulle må dåligt om de hände bröst fritt i luften? inte jag iaf ;P Nej men i princip alla har ju sugit på en när dom va bebisar så liks dom är ju inge konstiga och dom skiljer ju inte sig så himla mycke i jämförelse mot män, så why not?

Har blivit så omotiverad och skriver massa osammanhängande grejs, får se hur de blir

Jag är tystnaden och vinden

Jag är brun :D Tydligen har jag den där "gula fina färgen" hm, Piws vad menas med de?

Har funderat en massa åp vattentemat vi har på månadens foto i skolan (tävling över sommarlovet) har flera bilder framför mig men vet liksom inte riktigt hur jag ska få dom att funka. Kan ju inte berätta hur dom är för då kommer nån sno dom XP man vet aldrig.

Min tå blöder, mycke, jag MÅSTE sluta peta bort naglarna (jag jag petar ju inte bort hela naglarna bara lite)

Idag lag jag till lite saker i min framtidsvison (samtidigt som jag vattnade grannens trädgårdsland) Jo såhär är de, eftersom jag är lantisunge så kna jag inte riktigt lämna landet, så sen när jag har rest och gjort allt de där och skaffat mig en unge och kanske nån att bo med ;P då vill jag bo nära stan fast i en stor fin villa och ha ett GIGANTISKT trägårdsland där man kan odla massa grönsaker och kryddor. Sen ska jag ha mina mopsar och grand dianos på en stooor gård som dom kan springa runt på. Och så ska jag ha massa fruktträd och buskar :D Helt underbart är de, i min fantasi, jag slårt vad om att alla ni skulle vilja leva där.

Om nån läser så borde ni börja kommentera tycker jag :D:D

Vad jag bryr mig om nu är dina armar runt mig

Shit vilken Håkannörd jag har blivit, and I like it.

Jag tror att jag är kär i kärleken, kär i den där kittlande känslan. Jag är störtförälskad i att lyssna på Håkans kärlekstexter och bara gåtta ner mig.
Vad jag försöker säga är att jag är kär, eller de vet jag ju inte för de kan ju lika järna vara kärleken till kärleken som jag känner. Men jag är så uppe i varv och drömmer hela tiden, inte natt drömmer utan dagdrömmer om den där så man tycker ju att de borde vara kärlek men va fan vet jag. Så ser du dehär, Jag gillar dig.
Usch, jag är en såndär obotlig romantiker som drömmer mig bort i min egna värld. Om de ändå va som i mina drömmar.

J
ag vet inte vad jag ville komma med dehär men trallalalalaa de skiter jag i :D

Någon dag är jag den jakttrofé du övergav

Jag har läst en bok, eller ne jag har läst massa böcker men en bok va väldigt speciell och fick mig att tänka en massa. Den handlar om hur man ska göra för att få ett bra liv och sånt där men de va inte direkt de som fick mig att tänka, nej de va mest konstaterandet "om du inte älskar dig själv kommer ingen annan kunna älska dig" asså de har man ju hört typ en miljon gånger förr men nu gick de in i min skalle på riktigt.
Så nu har jag börjat med att skaffa mig självförtroende för jag är ju trots allt jävligt bra! Jag har ju alltid tyckt att jag är ful och oduglig men va fan, jag har ju massa bra saker. Jag har skitfint ansikte och hår :D och de är jälvigt mycke snyggare att vara mullig än att vara pinnsmal (sorry alla ni smala men de är så enligt mig men ni har säkert skitfina kroppar) i vilket fall som hälst så är jag nöjd och glad att jag är jag.
Sen har jag insett en annan sak, man ska vara självisk iaf så länge man inte skadar nån annan. För man kan inte hjälpa nån annan så länge man är lycklig och trygg i sig själv och därför ska man ta för sig så man bli de.
Men viktigast av allt är nog att tro att man kan eller snarare veta att man rä bra och att man klarar av saker.

Vi är bra

Någon dag

Let's start again :D Neh men jag har kännt för att börja blogga igen de har liksom krypit under huden efter att få skriva så nu blev desåhär.

Så för er som inte läst mina inlägg för:
1: Jag skriver fel hela tiden ;P
2: Jag kan lägga upp 5 inlägg på en dag och sen inte skriva ett skit på en vecka.

Bara för att de här inlägget inte ska bli för jobbigt och snurrigt så gör jag ett till strax om nått annat XD

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0