Jul jul, avklarade jul

Jag kan väl inte ljuga, de är faktiskt skönt att julen är klar. Slut kan jag väl inte säga att den är men avklarad iaf. Julen är inte min grej riktigt och jag tycker emst de är jobbigt. Men ingen ide att tänka mer på de nu.
Vill ni veta vad jag fick i julklapp då? Självfallet XP
-Orange plastklocka
-Presentkort på indiska
-2000 kr
-Träpluggar till öronen
-Trisslotter (som jag inte vann ett öre på)
-Spikmatta

Sen tror jag nog inte de va nått mer :P

GUD JUL

Jultomten har ju redan vart hos mig men jag hoppas han kommer till er idag :D

GUD JUL :D

One more time with feeling

Seg uppdatering, I know, har spenderat massa tid med min prins och inte orkat blogga. Sorry guys :D

Idag gjorde jag nått som jag är så glad över, sjöng i skolan. Egentligen är de inte nån stor grej men de kändes så himla bra fast jag skakade så mycke att jag darra massa på rösten men de va ändå så skönt :)
Nu har jag julstökat en massa, eller stöket stod katterna för, de är jävligt roligt med julgranar tydligen XP I morrn bloir de tidig julafton med släkten, myspys.

Ojojoj

Ojojoj, sitter hemma hos mamma och öppnade just bloggen på datorn här :O blev aningen av en chock, fan den ser inte så himla bra ut här. Är nog bästa att kolla på den på en pisskärm XP

En snabbis :P

Tänkte köra en liten fin lista med updates:

1. Tyketok har lutvägsinfektion och får antibiotika nu och jag hoppas han blir frisk, men ja 7 år är ganska mycke för en lite tussboll men han överlever iaf över jul min lilla korv <3

2. Jag har sveriges finaste pojkvän och han är en riktigt pepparkaksprins <3 Han gör mig så sjukt lycklig och kan få mig att skratta som en dåre, han är bäst helt enkelt <3

3. Jag är riktigt duktig på att skolka, eller snarare bara skita i skolan.

4. I morgon åker jag till mamma <3

5. Min hosta är cepe

6. Jag är säkerligen allergisk mot laktos eller nått sånt, min mage är inte så glad :(

Lite mer snö




De är liksom lite snö utanför fönstret :O


Snööö

Mamma är med Tyke hos vetrinären nu, de känns som minuterna går extrem långsamt och jag vill också vara där med min skrutt.

Förövrigt mår jag ovanligt bra idag, antagligen för att jag är ensam hemma. När jag vaknade va de typ 30 cm snö utanför fönstret, lite jobbigt eftersom jag inte har några vinterskor så jag måste typ dra in och köpa de fast jag itne har råd, skitkul.

Världens finaste ullboll


Just nu är de mycke, jag har ingen större lust att blogga därför men de blir nog lite ändå.
Lilleponken min är sjuk, jag hatar de, jag är inte hemma och tar hand om honom, min lilla ulltuss. Han är ju trots allt gamal nu, sista kaninen kvar av kanineran, tiden då vi alla hade kaniner och va tillsammans och lekte med dom. Mikh hade Skutte, jag hade Tyke, Ina hade Hanna, Lizz och Svante och Ame hade Pysen, alla kaninerna har dött utom min lilla boll och nu är de nog dags för honom också, tyvärr.
De kommer kännas tomt, han har ju alltid vart där i snart 6 år, men på senaste har han blivit försummad, jag flyttade och kunde inte ta med honom så han sitter mest hemma i sin bur men trots allt har han haft de bra fram till nu. Om han överlever så vi kan åka till vetrinären skulle allt kännas bättre, jag vill vara där med honom den sista tiden, de låter säekrt själviskt men just nu är de hemskt att veta att han mår dåligt och jag inte kan göra ett skit för jag sitter här mitt ute i en skog.
Baby, orka lite till <3

Calle calle calle

Åh Calle är så himla awesome

Sjukhuset vs Sara

Jag har världens läkarskräck efter ett antal insidenter på diverse sjukhus av olika anledningar, de är inte kul alls, jag får kalla kårar bara av att ringa dit. Så idag när jag mot alla odds åkte iväg för att ta blodprov och kolla om jag är sjuk osv så va jag inte alt för happy, men de gick bra, hade en jätte snäll sköterska som tog blodprov och läkaren hade jag träffat förr.
Dom hittade inget och de sög, för nu får jag fortsätta gå och vara sjuk i en evighet och de är så jävla jobbigt. Jag verlever nog men min kropp säger ifrån nu och jag pallar liksom inte med livet riktigt. But I stand strong.

Gör inte så här

I natt har jag sovit kankse 4 timmar, jag rekomenderar inte detta eftersom när du väl somnat och väckerklockan ringer så mår man inte bra, inte bra nånstans. Sen om du faktiskt drar dig upp ur sängen och åker till skolan, bör du ha på dig en varningsskylt "Mer irriterad och sur än vanligt" så folk inte blir rädda. Men du kankse hade tur, kankse slutade halv 11 så du fick åka hem MEN smsa inte din kära pojkvän och fråga om han vill ses för att senare komma på att du faktiskt inte alls orkar de och vill bara åka hem, de är inge roligt.
När du väl är hemma igen ring inte vårdcentralen och somna när dom ringer upp för man får ganska sura medelanden på telefonsvararen efteråt, de hjälper varken om hosta eller huvudvärk kan jag lugnt påstå.

Tänkte bara varna att inte göra som jag :P

yeyey

Följ min blogg med bloglovin

Kära tomten i år önskar jag mig:

1. En vit jul
2. En glad jul
3. En frisk jul
4. En ångestfri jul
5. Massa sömn
6. Massa pussar
7. Trygghet

Är de så mycket begärt?

-.-

Jag blir så jävla irriterad på alla idioter -.-

Min helg (by requests)

Foto: Ellen Relander
Tydligen skriver jag förlite om min vardag och helt seriöst förstår jag inte vad ni vill läsa om den för men sure baby, så här får ni min helg.
Fredag kväll åkte jag och mina kära pojkvän hem till min mor och åt pizza de va fett nice ;P sen drog vi till krogen, de va inte fullt så nice. Vi är ju sjuka båda två så de suger ganska hårt och jag va inte så pepp alls men vi chilla lite på palermo och williams och åkte hem tidigt och myste ist ^^
Sen kan jag nog säga att jag har sovit brt resten av helgen, eller iaf lördagen, vi gick upp typ 1 och åt frukost sen låg vi framför tvn resten av dagen, vi är ju ganska bra på dedär att bara sova bort tiden XP
Idag har vi vart hos Alex mamma och vart trevliga, jag spårade totalt och kom fram till at Alex bror Marcus skulle göra så hela världen skulle gå under med ett pappers flygplan, Alex tyckte jag va knäpp när jag låg dubbel av skratt och bara fortsatte på min teori om jordens undergång. Men ajg är knäpp så ja, de va väl bara så de va XP

Nej jag tycker de är ganska världelöst att skriva sånt här och de känns sjukt weird menmen, vad vill ni att ajg ska skriva om egentligen?

Nytt

Så, lite förändring :) Jag vet att de inte är perfekt och ajg inte har orkar fixa de perfekt men de får duga nu iaf.

-

jag orkar inte skriva just nu

Demolition lovers

Idag har sugit, helt seriöst, och jag skulle sluta skriva sånt här när jag mår dåligt men nu skiter jag i de. Inget känns bra längre. Jag vaknade i morse och va helt svullen runt ögonen och bihålorna dessutom helt blöt i ansiktet, jag vet inte om jag grät i sömnen vilket är mycket troligt eller om jag har haft feber i natt och svettats därför. Jag försökte bita ihop och åka till skolan ändå och de funkade ju en stund tills jag mådde så himla dåligt att jag inte orkade, bihålorna värkte och jag skakade, ville inte ställa till en scen så jag åkte illa kvickt. väl hemma styckte jag i min ipren och sov, sen va allt som en dimma. Jag har gråtit i floder och trakaserat min kära pojkvän och Mikh med allt skit jag vet, men ni är bäst <3
Saken är den att allt är jobbigt nu, jag trivs inte i skolan (Madde och Michelle, ni är grymma :)), jag längtar hem varenda jävla dag, jag oroar mig för framtiden, jag oroar mig för olika personer och jag saknar Alex hela tiden. Åh Alex, jag har sagt de hundra gånger men du är bäst och jag är så jävla glad att jag har dig <3

Nu känns de som allt de där bara va massa gulligull men jag va tvungen att skriva nått och få ut de

RSS 2.0