Pppppride

Idag har jag vart med Ellen karamellen på stan och handlat och myst, jag som är lite shoppingberoende sådär köpte en jeanskjol som jag velat ha skitlänge. Dessutom träffade jag Nath på tåget hem så det va väldnas trevligt :D
I morrn blir det Pride med Kakis och antagligen en eller annan alkoholhaltig dryck, myes, och kanske eller antagligen krogen på kvällen  :D

Mår lite bättre idag, så fort jag får ut mig själv mår jag bättre pch bara tanken på hur kul vi ska ha i morrn gör allt bättre :D

Jag vill sova

Klockan är 10 i 10 jag vill gå och lägga mig. Sova är min drog. Jag vet att jag missbrukar sömn, jag tror att problemen försvinner om jag sover men istället kommer ju allt tillbaka och dessutom kommer huvudvärk och ännumer trötthet också, det funkar inte helt enkelt.
Jag håller på att gå ner mig igen, men de kankske behövs för att jag ska kunna komma upp igen. Men bli inte ledsna och arga för att jag inte uppdaterar och inte har nån större lust att umgås för jag är bara trött

Give it up and search for more

Ibland känner jag mig så hjälplös, som om allt jag gör är helt förgäves. Som nu, jag har vänner som mår piss och jag vet inte vad jag ska göra, eller jag har gjort allt jag kan men ändå känner jag mig så kass, för jag vet att det inte hjälper.
Jag hatar att känna såhär, att hur mycket jag än försöker så räcker det inte. Jag är så jävligt mammig och kan inte leva med att mina kompisar mår dåligt, jag måste bara hjälpa dem, det gör att jag ganska ofta blir sårad eftersom dom flesta inte är som mig och kanske inte ställer upp på samma sätt, jag menar inte att de är sämre för det, verkligen inte, men jag förvänatar nog mig alltid att alla ska göra som mig. De jobbigaste av allt är att när jag tänker så mcyket på alla andra glömmer jag mig själv, vilket faktiskt suger, det är desutom ganska ofta det händer. Jag har faktiskt ingen aning om varför jag skriver dethär, ingen ska ta åt sig för trots allt handlar det bara om mig.
Pusspåer

Foton för en gång skull

       

Lite bilder sådär, klicka! :>

The way you want it

Ibland kommer jag över unika bloggar, som faktiskt inte bloggar om senaste grejerna eller modet, som är djupare. Jag önskar att jag kunde tillhöra dom bloggarna, inte vara sådär mainstream, men ändå känner jag fan att jag är bättre än dom, att jag har nått att komma med. Okej jag är inte bäst i världen att skriva och jag är nog inte nästa stadsminister men jag ska förändra nått, jag SKA göra en skillnad. Ni som tvekar som inte tror mig ska få se.


Keane - The way you want it



wroooom

Jag har inget kul att skriva om därför är det segt babys. Det ända roliga är att det tydligen går rykten om en ny canonkamera en 60D som ska va lite mer pimp, den vill jag ha.
Sen ahr jag avrt i mysdalarna idag, är sjukt trött och baaah.. jag pallar inte skriva mer nu. nattinatt

Dalarna i morgon <3

^^

Sail beyond doubt

Jag är så förbannat feg, jag vågar inte ta kontakt med tatuerarsnubben, för jag är feg. Och nu undrar ni säkert vad mitt problem är när jag just har sagt att jag inte ska göra den men det är så att jag bara skjuter upp armtatueringen tills jag har tagit bort ärren och gör en i nacken ist :) Tänkte göra nått sånt här typ:
Trevligt va?

FOLKTANDVÅRDEN MY ASS

Jag är så jävla irriterad, ja jag vill skjuta hela folktandvården. För typ två veckor sen va jag ich lagade ett hål som jag tydligen hade men ALDRIG kännt av och när jag av där gjorde det piss ont och sen sa tandläkaren "Det kankse ilar ett litet tag men det är iongen fara" Eh? Vad fan vet du om det? Och nu har det ilat som FAN i två veckor så jag ringde till dom och frågade när det ska ta slut "det kan ta upp till 4-5 månader för vissa eftersom tanden blir irriterad" MEN VA?!?! Jag har så jävla sjukt ont att jag dör och det ska jag ha i 4 månader till, jag kommer dö? Och varför i hela världen lagar man med nått skit som man får ont av, för det va inte bara jag som hade skitont näh det va vanligt.

-.-

Eh?

Haha jag är ganska patetisk nu, sitter här och tycker synd om mig för att jag inte orkar duscha så jag är skitäcklig och katten har spytt på min matta men de orkar jag inte ordna så det får va så. Jag vill köpa jeans, eller jag måste köpa jeans,a lla mina har trasat sönder. Jag hatar att det alltid ska va en jävla kö när man ska logga in på qruiser så man fårv änta i 70 år, det är inte okej. Jag hatar att jag bara är för lat för att göra nått vetigt.

Eh?

Jäkla hår

Har suttit från 9 till typ nu och spelat sims, är helt inne i min familj och det är ju som sagt lite roligare när det är en utmaning och man vill att alla 6 barn ska bli bra simmar och ja allt det där, det är fan som att ha egna barn XP Sen började jag nästan gråta när mina föräldrar blev äldre öfr jag tycker så mycket om dom och vill inte att dom ska dö. Det är fan sinnssjukt hur beroende man blir.

Jag förstår inte vad som hänt med mitt hår, det växer så sjutk snabbt. Klippte ju av typ skitmycket i början av sommaren och tyckte det va askort då men nu tycker jag att det är långt igen, växer mitt hår extra snabbt eller?



Här är från innan jag klippte mig och efter, eller typ en vecka efter, STOR skillnad men nu tycker jag den ända skillnaden från förr är att det är mer uppklippt men det är fan lika långt igen. DRYGT!
Så nu måsteb jag prata med Ewa och tvinga henne klippa mig eller nått igen, vill ju ha nytt hår hela tiden XP

Uppfräshning

Upptäckte just att jag har suttit i minst två timmar och kämpat med designen till bloggen men nu är jag ändå ganska nöjd. Headern va nog det som tog mest tid, blev fan aldrig bra och jag är inte supernöjd nu heller men det får va sådär nu.

Vad tycker ni?

Bloggtips 1: niotillfem med Sandra Beijer


Detta är min absoluta favoritblogg, den har allt. Sandra är typ den sötaste tjejen jag någonsin sett och hennes sätt att skriva om kärlek, kläder och pojkar är helt amazing. Undra hur många gånger jag önskat att jag va henne. Dessutom lägger hon ut massa underbara bilder på mat (eh ja de ser gott ut? och amn kan tänka sig hur de smakar, det är fan kul att kolla på) och på hennes lika söta vänner och ja allt mysigt och fint. Jag jag tycker att du ska läsa den om du tycker om fina och och jmysiga inlägg om mat och kläder och kärlek och sånt där som man sitter och dagdrömmer om. LÄS!

Niotillfem

Tatueringstankar

I natt när jag inte kunde sova kom jag fram till en sak: tatueringen får vänta. Mest för att jag inte är säker på vart jag vill ha den, känns lite som handleden synns för mycket, vill ha den på nått mer privat ställe där jag ändå ser den hela tiden. Det är skitjobbigt för jag vill verkligen göra den här förbannade tatueringen för den betyder så mycket men jag vill ändå inte ångra mig senare.
har ni några idéer vart man kna sätta den mer privat?


Åldersnojja

Usch dålig update av mig nu, fy fy, men jag har inget roligt att skriva om. Funderar på att göra en liten följetong med bloggtips för jag läser så jävla mycket bloggar så jag kan lika gärna skriva om mina favoriter, tänkte börja i morgon med Sandra Beijers blogg.
Idag har jag mest spelat Sims 3, väldigt beroendeframkallande men jag gillar utmaningen för mina familjen ska vara perfekta och det är fan inte lätt när man får trillingar, då får man kämpa men de går helt okej. Sen har jag fikat med Ina i stan och snackat massa skit, främst om våra eviga kärleksproblem, det är fan inte lätt XP Vi har sjuk åldersnojja båda två dessutom, skitbra jobbat när man är 18 bast liksom. Men jag tycker iaf att vi har ganska bra utsikter, vi kankse klarar oss.

Vegetarisk mat

Eftersom jag håller på att övertala vissa -host Mikh- att bli vegetarianer tänkte jag berätta om mina favoriträtter här :D

1. Ungsstekta grönsker med tzatsiki och färskpotatis.
Det är faktiskt så enkelt som de låter man skivar eller delar lite grönsaker som man gillar (jag brukar ta rödlök, zucchini, röd och gul paprika och tomat) sen kör man in det i ugnen typ en halvtimme i 200grader tills det mumsat till sig och sen äter man det med kokt färstpotatis och hemgjord tzatsiki, MUMS!

2. Bönbiffar med jordnötter med potatismos.
Ja jag ÄLSKAR potatismos, sjukt gott XP och bönbiffar är ganska simpelt att göra själv hemma, vill ni ha recept är det bara säga till för de är mumma :D

3. Quinoa/bulgursallad med mozarella.
Ja de är ju bara blanda ihop sånt man gillar och sen koka quinoa eller bulgor och blanda ihop allt, blir ju lite extra gott om man har i nån ost typ mozarella eller feta också :D

Nu ska jag kolla Allsång men sriver kankse igen efter :)

New Moon

Fick just ett desperat twilightsug så nus istter jag här och kollar på bilder fårn inspelningen av new moon, myes. Hatar att längta efter nått såhär mycket, känns som hela kroppen ska sprängas om man ionte får det direkt, sjukt jobbigt. men jag försöker iaf döda lite av längtan med bilder som man typ får en orgasm av XP det är fan löjligt hur jag beter mig när de handlar om den här jävla filmen och dom här jävla böckerna, PINSAMT!  Dessutom är trailern jaa.. GOD, can't wait. (tyvärr får ni kolla upp dom själva på youtube för dom går inte att sätta in här :(
Men jag vet att ni också håller med om den absoluta orgasmfaktorn här så jag delar med mig av en av bilderna :D


Jag ska slåss i dina kvarter



Känner mig inte bra idag, allt går dåligt och mina förnannade ben gör sjukt ont men ljuset i mörkret är ändå mina underbara vänner - Ni är bäst och jag vet inte vad jag skulle göra utan er. Måste skänka en extra kärleksförklaring till Kage och Mikh för ni ställer ALLTID upp och gör mig glad och man kan prata med om allt med er, jag kan inte leva utan er.
<3

Eh ja

Just nu sitter jag och väntar på Kents nya album som säkert inte kommer förän typ om 100 år men ändå, läängtar :D Miikh har ju vart och kollat Metallica i natt och sen börja vi prata om Kent, hur jävla superduperbra dom är live och hon måste följa med när dom gör en ny turne sen ^^ Dom går inte att jämföra med nått annat band, dom är bara störst bäst och vackrast.

Jag har så mycket att skriva om så jag inte vet vart jag ska börja sonm tex att Tim Burton ska göra en ny version av Alice i underlandet som kommer ut 2010 med Johnny Depp och Helena Bonham Carter, det kan ju typ inte misslyckas, bilderna från filmen (längre ner) är helt sjuka dessutom åhh jag längtar :D
Sen längtar jag som en galning till New Moon kommer 20 november (har läst 21 på vissa sidor?) Iaf MÅSTE jag gå på premiären för den kommer va så jävla awsome eftersom jag gillar Jacob så himla mycket :D:D
Och så längtar jag till i morgon när jag ska åka med mami til Stockholm och spendera pengar, jag kommer äskert göra av med så mycket att jag inte har råd med tatueringen sen XP


Ge mig kläder

Fan va jag önskar att jag var född rik, typ som Paris Hilton, för jaa visst bilr man lyckligare av pengar. Okej nej man blir inte lyckligare av det men det är ju väldigt kul att fördriva tiden med epngar, ja ni vet shoppa och äta massa god mat. Och nu är jag helt störd som tycker de, I know, men ibland kan man väl få önska sig, för jag önskar mig högar med kläder och skor.

Ja usch bad day idag, är sur och irriterad och känner mig äcklig och ful. Har bakat sen 10 fram till nu ohc är sjukt less på alla bullar och muffins, dom ska dö. Och nu lagar jag mat ist, quinoasallad med hallumi, mumma.

Öl och blogg

Ja nu kan jag då erkänna det, jag är vidrigt beroende av öl och bloggar. Tillsammans är de som en stor jävla orgasm, och vem tackar nej till det? Jag tror jag har läst like 30 bloggar idag, bara suttit och klickat runt. Och för att erkänna ännu en sak, MASSA modebloggar för jag är nämligen en sån där som läser sånt och tycker de är väldigt inspirerande och så blir jag vidrigt shopping sugen, som ni kanske har märkt XP

Annars sitter jag just nu och kollar Johnny Depp på tv men de är inte så bra så jag funderar på att ge mig ut på en promenix för de är ju helt underbart när de är kväll. Igår gick jag ut typ 22 och bara gick, helt underbart tyst och lugnt va de :D

Nu ska jag sluta ordbajsa och ge mig ut.

Kärlek


 
Haha jag tänkte fortsätta på mina fina skönhets/mode inlägg.

Jag har blivit totalt förälskad i en liten underbar väska på Gina Tricot (fan va jag gör reklam för massa företag här, jag borde få pengar)Men den är ju helt underbar och jag måste ha den. Trodde först de va läder men nu kollade jag just deras hemsida och SCORE det va fejk :D:D 250 kr kostar den men de är nog värt de för den är ju så underbar. Den ända dåliga saken är väl att ALLA kommer ha sånna väskor och det är ju inte så överdrivet kul men just nu bryr jag mig inte för den är ju to die for.




Nu hittade jag den här skönheten också, perfekt partyväska. Jag har ju en superbra partyväska redan men den är skittajt och jag får knappt ner de viktigaste (cigg och plånbok) och i den här får man ju ner lite smink också, prefa. Men jag kan inte köpa två stycken för jag måste spara pengar till tatueringen som jag förhoppningsvis gör innan skolan börjar igen :D:D

Squeaky Green


SAY WHAT!?!
Ja de är sant jag tänker faktiskt skriva om en jävligt fyndig sak här, inget om politik och miljö (bara pyttelite) nej jag tänker faktiskt tipsa om en förbannat bra uppfinning som jag blivit smått förälskad i:

SCHAMPOKAKOR!
Jaa tadaaaa, de är hur smart som hälst, den jag har Squeaky Green från Lush är världens fyndigaste grej, löddrar som fan och dom säger att den räcker lika länge som 3 vanliga hårschampoflaskor, fett värt. Denna lilla skönhet kostar 79 kr men med tanke på hur länge dne håller så är de sjukt värt. Den ska också vara väldigt bra för trasslig hårbotten vilket jag har och är HELT miljövänlig och vegansk och inte testad på djur, hur kan de möjligtvis finnas nått som slår detta? Dessutom lukar den sjutk gott och lukten stannar i håret skitlänge. SÅ om du nu ska köpa nytt schampo och vill testa nått nytt och fyndigt och bra och allt dedär, testa lushs schampokakor.

PS, dom har massa mysiga balsam också :D

Ärr

Jag har gått och funderat på att se om jag kan få operera bort några av mina ärr efter jag har skärt mig, mest för att dom är så stora och verkligen stör mig. Jag har hört att många får sina behandlingar betalda av staten eller vad de nu är som betalar, man gör de inte själv iaf. För visst kan jag leva med dom men de skulle vara en sån lättnad att ta bort dom och slippa bli dömd för nått som hände för 3-4 år sen.
Många tycker nog att de är lite att fly från problemen och gå the easy way typ men jag ser på ärren mer som en biverkning från när jag var sjuk, visst förstog jag vad jag gjorde men just då tänkte jag inte på framtiden. Hur många som skär sig tänker "ne nu ska jag nog sluta med dehär för jag får ju förbannat fula ärr i framtiden" inte så många skulle jag tro. Grejen är ju den att jag inte direkt skäms det är mer att de är jobbigt när folk stirrar och jag blir dömd, det borde inte alls va så men jag kan inte hjälpa att samhället är så.

Tycker ni jag gör rätt eller fel?

Nothing in my way



De känns som jag har en stor boll i bröstet, en sån där stor och äcklig orosboll. Den vrider och vänder och hur jag en gör sticker den mig med sin taggar. Jag vet precis vad det beror på men jag vet inte hur jag ska få bort det.
Alla mina ryggproblem och värk i leder och hela faderullan beror enbart på en sak, stress. Ju mer jag tänker på skolan och oroar mig, räknar dagar tills det börjar igen, blir allt värre. Mardrömmarna kommer tillbaka och jag sover mycket sämre.
Fick mitt fotobetyg på mail för några dagar sen och jag säga att det va något av de som kunde förstöra hela mitt sommarlov, de får ju mig automatiskt att börja tänka på skolan och de gör ju mig oerhört stressad direkt.
Det är ju läskigt hur små bokstäver på ett papper kan påverka oss och förstöra ett helt sommarlov. Drog gansak snabbt en paralell till den där brisreklamen där dom pratar om att för många barn är sommarlovet en plåga för dom känner att dom har nån slags trygghet in skolan, för mig är de tvärt om. Skola för mig är pain, stress på hög nivå och ångest över allt. Jag sätter sjukt höga kvar på mig själv, har jag inte skitbra betyg så suger jag. Jag förstår ju själv att jag har för höga krav på mig själv men jag kan inte släppa det, jag vet inte hur.
Allt det här drar mig neråt, det är inte lätt när man har ständigt ont, när man helst av allt vill försvinna nånstans tryggt och utan press, till ett bra ställe.
Just nu är jag bara sjukt trött och rädd, jag pallar inte med allt dehär, jag fixar det ju alltid på nått sätt men till vilket pris? Men jag ska komma ihåg Nothing in my way

Jag ser ner på alla som ser ner på dig

Jag är nära att bryta med body shop, ja det är sant. Jag tror och känner att vår relation börjar spricka i fogarna för de som alltid har verkat som de bästa för miljön/djur/människor har visat sig vara en bluff, eller de känns mer och mer så iaf. Väldigt mycket mat och hudprodukter känns som de är massa skit och grejer i. Dels alla dessa E-ämnen, min största rädsla just nu, vill inte äta nånting med sånt i, de kan ju i princip vara va fan som hälst. Dessutom vill jag hälst inte äta saker som inte är ekologiskt odlade/framställt eftersom man inte kan veta vad för bekämpningsmedel de har använt, visst de kan man ju inte veta annars heller men de är ju antagligen bättre med ekologiskt.
Just detta med bodyshop handlar mycket om att jag har läst att dom använder vissa grejer som inte alls är så bra i sina produkter, och jag vet att jag egentligen itne ska skriva såhär utan riktiga källor men jag tror faktiskt på de till viss del. Så nu har jag bestämt mig för att försöka bli av med allt halvfabrikat, alla onödiga E-ämnen osv, allt onödigt dvs och försöka leva så "rent" som möjligt. Därför ska jag ge Lush en chans, dom har också icke djurtestade produkter och vissa grejer är helt veganska, sjukt bra. Dessutom försöker dom ha så lite som möjligt förpackat i typ plastburkar och liknande för att spara så mycket som möjligt på miljön, bra bra. Dom är lite dyrare än BS men de kanske är värt de.

Kommer nor fler uppdateringar soon för jag har en miljon grejer som behöver komma ut.

RSS 2.0