Du gör mig lugn när alla ljusen har släckts

Egentligen är de konstigt hur mycke musik betyder för oss. Jag själv skulle knappt kunna gå en dag utan musik, de skulle nog va svårt at undvika.
Varje morgon lyssnar jag på min ipod i bussen till skolan, lyssnar ibland pe lektioner och självklart påvägen hem från skolan också, sen lyssnar man ju på kvällen vid datorn eller vid TVn. Hur skulle min dag seut utan musiken? Troligtvis skulle jag av väldigt ofokuserad och tänka way to much.

Sen vill jag skänka ett stort tack till Kent, även om folk säger att ett band inte kan rädda ens liv och sånt tjafs så har dom verkligen gett mig massa med deras musik. Blödigt värre, men så är de.

Update!

Lite sent att uppdatera nu men iaf, Piw vill och jag blev ju trots allt lite sugen när hon sa de. XP

Så lite uppdate, långhelg <3 thuns med mor och fick jacka :D Sen har jag umgåtts med Ebbs och varit lite på my old work och gott ut med galna boxrar.

Skriver emr i morrn när jag är på mer seriöst humör och orkar skriva XP

Boom!

Snart börjar jakten, en hobby för vissa, döden för andra. Är de rätt av oss människor att vi njuter och tycker att de rent av är kul att döda andra människor? Är de inte helt sjukt egentligen?
Jag skulle ALDRIG kunna döda en annan varelde, varken djur eller människa ( Ja jag vet att de isf är fel av mig att döda flugor och myggor, men där kanske vi kan ha ett litet undantag just nu iaf kommer till den punkten en annan dag) så hur kanfolk döda djur eller andra människor? Helt seriöst tycker jag de är sjukt att folk tycker de är kul, för då måste de ju va något som är skevt?
De finns de som säger att dom gillar att bara sitta där i naturen, att de är de dom gillar av jakten, så varför kan inte folk bara sitta där och kolla på de LEVANDE djuren i sin rätta miljö? De låter ju mycke smartare enligt mig, men uppenbarligen tycker inte andra de.

RSS 2.0