Don't look away

"Du duger inte"

Hur många gånger ska man behöva höra detta? Hur många gånger orkar man?
Jag har hört dehär så många gånger i olika sammanhang och ur olika munnar, vissa har gjort mer ont än andra. Saken är den att ingen borde ha rätt att säga så till någon annan för vem avgör något sånt, ingen vet väl bättre än jag själv vad jag duger till.
En person sa en gång till mig att jag inte va nått av de jag säger jag är, att jag inte va så psykiskt mogen som jag sa, om du känner dig träffad så är dett något av de mest sårande nån någonsin sagt till mig. För jag vet att jag är galet stark, jag har gått igenom saker du inte ens skulle klara hälften av. Jag vet att jag pratar om de ofta de är en del av läkningsprocessen och passar de inte folk så kan dom sticka.

De kommer komma en fortsättning på det här inlägget bara inte just nu

You don't see me

Helt underbar vecka i Borlänge, allt har blandat ihop sig helt perfekt. Känns som alla som inte va där missade nått stort.
Skulle kunna skriva om 1000 olika underbara stunder men ajg tror de skulle vara få som orkar läsa det men tre höjdpunkter var såklart Håkan, Sugarplum och Keane och var helt underbara. Lyssnar på Keane nu och dom är förbannat bra att man bara vill äta upp dom *host* Dessutom har dom gett mig en ide till en tatuering, de har jag skrivit en låt som heter "nothing in my way" och exakt detta vill jag tatuera som en ständig påminnelse om att inget kan stoppa mig och jag kan göra precis vad jag vill. Jag vill också ha de som en påminnelse om att jag har kommit förbi helt deprissiongrejen och att de inte kommer komma tillbaka hur jävla rädd och ensam jag änn kommer bli för inget ska stå ivägen.

Sen vill jag hylla Keane lite extra för dom är så galet bra. så här får ni, för första gången i min blogg, en låt med helt underbar text.


You don't see mee

Like beautiful dolls
All made up and bright
Radiant people in splintering light
All moving at the speed of life
Reflecting in each others' eyes
But you're moving so fast through this beautiful scene
You don't see me
You don't see me




Bedshaped

I know you think I’m holding you down
And I’ve fallen by the wayside now
And I don’t understand the same things as you
But I do
Don’t laugh at me
Don’t LOOK away




It takes time, it takes two

Nu sitter jag här och peppar, snart snart snart åker vi till tåget och sen till PEACE AND LOVE ^^ Väskan är packad och konstigt nog får jag ner allt i den, eller ja förutom tält och sovsäck men de är ändå ganska bra jobbat med tanke på att förra året hade jag två jävla väskor för jag inte fck plats. Självklart så har jag förmycke kläder med mig men jag kan verkligen inte packa bra så nu får de bli så XP
Nu ska de lagas pastasallad som jag ska ta med och äta i gävle medans vi väntar på vårt andra tåg.

Don't remind me

Det är inte så ofta man verkligen blir påmind om varför jag inte äter djur men idag hände de igen. En av våra kor skulle kalva men fick inte ut kalven. Hon kämpade och kämpade och vi försökte få ut kalven men de gick inte så vi fick ringa vetrinären och hon fick komma och hjälpa oss. Kalven dog och den hade rivit upp stora sår på insidan av kon så hon var tvungen att avlivas hon också.
Det är inte det att djuren dör som är de värsta, det är när dom lider och man ser hur de verkligen har ont. Alla dör nån gång och de är inte mer än acceptera men att någon ska lida så mycket innan den dör är helt oacceptabelt för mig, både när de gäller djur och människor.
Kon skrek och skrek eftersom hon hade så ont och där stog vi och kunde inte gör speciellt mycket, hon fick både lugnande och smärtstillande men de hjälpte ju inte för smärtan i henne.

Att djur utstår detta bara för min skull är inte okej, jag skulle aldrig kunna äta ett djur som lidit till döds vilket de flästa djur gör som slaktas idag, dom kanske har haft de bra innan men de spelar ingen roll, jag kan helt seriöst inte förstå hur människor kan tycka det är okej att äta en annan varelse. Dom kanske inte är lika smarta som oss, som om de vore en anledning ändå, men dom känner samma känslor som oss. Jag kan inte tänka mig att smärta eller sorg skulle kunna kännas annorlunda i deras värld.
Jag blir ordentligt arg när jag tänker på dehär, ja arg. Jag vill utsätta er som äter köttet för samma sak som djuren utstår för våran skull, då kanske ni skulle kunna förstå mina känslor? Jag brukar acceptera erat val at äta kött eftersom ni accepterar mitt val at inte äta de men just nu känns de bara sjukt, varför skulle de va okej? Varför äter ni inte människor på samma gång?

I've been lost, I've been found, I've been fooling around



Peppar peace and love som tusan nu, drogar the Sounds som är så vidrigt bra :D:D
Igår va jag och sötMira på Ikea och rusta, jag köpte två skålar som inte hade ett dugg med P&L att göra enbart för att de inte finns några bra skålar här hemma när jag kom hem fråga Håkan "Har du köpt en skål?" "Japp, alla som finns här är ju så förbannat små, de är ju inte ens skålar" "KÖPTE DU BARA EN!??!"
De va tänkt att jag Mikh, Malin och Carro skulle till ikea idag också men så de blev de inte vi vandra runt på stan ist ocg åkt på cupido. När vi gick på torget mellan forum och åhlens kollade jag ner på marken och såg en femhundring, gissa vem som blev fett glad, ibland har man tur :D

Nu känns de som allt börjar ordna sig. I morrn ska jag träffa Piw och shoppa tror jag, för nu svara hon inte på sms *host* och sen på torsdag blir de nog ikea igen med Mikh, Carro och Piw XP Sen midsommar i österby med familjen och Nath.

MYSPYS!

Don't speak



Okej kanske överdrev lite med blogginlägget igår, sorry, mådde inte så bra. Men jag kan iaf vända mitt depp till nått kreativt. här har ni en bild. Puss puss

Här kommer rädslan gamle vän

Jag är rädd, så sjukt rädd. Jag vill inte att de blir som förr, att ångesten blir en del av vardagen.
Mycket av min rädsla sitter i hjälplösheten, jag vill hjälpa men vet inte hur, jag vill komma härifrån men vet inte hur. Och mest av allt nu så vet jag inte vem jag ska prata med, känner mig så sjukt ensam och övergiven. Men jag förstår er, jag orkar inte heller när ångesten tar över.
I morgon ska jag försöka ta tag i mig själv, försöka lösa allt, reda ut några knutar fast de är svårt.

Förlåt.

Det var bättre förr

Idag gick jag upp tidigt för att åka in till Österby och kolla när Klas gick ut nian, själv stog jag på samma ställe för 2 år sen. Direkt när de kom tågande trodde jag dom skoja, de va typ tio (45) pers "Va de där alla?" va min första fråga när dom gått förbi. Sen kommer vi in i kyrkan där musikläraren verkar köra soundcheck, borde inte de va klart redan? Sen börjar Maria, kyrkovärden, snacka lite kort och sen kom alla niorna upp för att sjunga. Till en början såg de ju bra ut. Sen går musikläraren, en liten tjock tant, fram till cdspelaren och slår på himlen är oskyldigt blå med Ted Gärdestad och ungarna sjunger till en inspelad låt, VAFAN?!?! När vi gick ut nian spelade vi och sjöng allt själva, jag och Ame spelade piano till en av låtarna och vår musiklärare spelade gitarr till den andra. Jag trodde de va obligatoriskt om man va musiklärare att kunna spela gitarr/piano men tydligen inte.
Dom sjöng iaf tre låtar varav 2 var med orginallåten bakom, HALLÅ!?! jag satt seriöst och svor över hur dåligt de va. Puckade lärare. Det va bättre förr.

Sugdag annars också, vill hitta på nått men alla ska göra annat så jag lär sitta här själv och deppa sönder med mina katter.

Peace and love pepp!

Igår va de bara två veckor kvar, dags att börja peppa nu alltså. Har redan börjat vänja mitt hår att bara bli tvättat varannan dag och de går inte så bra, mitt hår gillar inte att vara smutsigt helt enkelt. Tycker vårt camp borde bestämma sig för ett namn och göra en fet flagga så alla ser att vi är där också. och självklart måste vi åka till typ Ikea och Rusta och handla allt skit man måste ha med.
Kollade just deras hemsida och dom har ändrat upplägget och de va anbingen trist, campingen ligger mycket längre bort än vad den gjorde förra året :(

Måste ses:
Tisdag: Di Leva
Onsdag: Di Leva, Laleh
Torsdag: Lars Winnerbäck, KEANE, Lykke Li, Maria Mena
Fredag: Alice in Videoland, Lars Winnerbäck, Little Marbles, Mando Diao, The Sounds
Lördag: HELLO SAFERIDE, HÅKAN HELLSTRÖM, Lars Winnerbäck, Miss Li, Moneybrother, Slagsmålsklubben, SUGARPLUM FAIRY

Okej, helt seriöst, jag kommer inte palla se Di Leva 70 gånger (ja nu skriver jag direkt till er jag åker med för de är ju typ bara ni som läser min blogg XP) Han spelar ju var och varannan dag, palla. Dessutom blir jag lite less på peace and love när dom uppenbarligen lägger en massa pengar på att vissa band som A camp och Anna terinheim spelar typ varje dag, de finns väl ingen anledning med det?

Ta med (ja skriver ju inte sånna uppenbara saker som typ tandborste och tält)
Hinkar (en dunk vore ju inte så dumt de heller)
Pressening (stavas hur?!)
Coola plastglas <3
Campflagga
Solskydd
Bergsprängare och massa musik
(kommer nog på mer senasre)


Miljöpartiet i mitt hjärta <3

Idag lag jag min röst i det lilla kuvertet, gav de till tjejen spom sedan stoppa de i ett annat kuvert, lite onödigt många kvert kanske men rösterna är viktiga.
Det va inte de enklaste att rösta, när jag småstressad springer in på stadsbibloteket och en tant förklara långsamt hur man röstar samtidigt som hon rentav glor sönder mina knappar på väskan "Byt mat inte klimat" "Rösta grönt i EU valet". Efter hennes långa utlägg om hur man gör gick jag lugnt och sansat och hämtade min röstlapp och peta ner de i kuvertet och går vidare mot bordet där rösterna ska lämnas in och börjar leta efter mitt röstkort i väskan, man WTF de va helt enkelt inte där. Aningen skamset går jag fram till bordet och säger "Asså... eh.. jag tror jag har tappat mitt röstkort" "snubben som sitter där svarade "Jaha, de va ju inte bra, då får du gå till stadshuset" Så vad gör man inte för att få rösta? Jo jag sprang över hela stan för att få ett nytt jävla röstkort och eftersom dom stängde 4 va de brottom.
Till slut va jag framme och fick de förbannade kortet så jag åter igen kunde knöla ner en lapp i ett kuvert och lämna in, den här gången giltigt. MEN sen när jag är påväg ut möter jag en kille "Heej jag jobbar på SVT och vi gör en undersökning.. blablablablabla.. vill du göra den?" Jag sluta lyssna ganska snabbt och funderade mest på hur han kunde va så söt och hur fult de va att båda stog där med en varsin septumpiercing och jag såg an tagligen ganska blond ut. Självklart gör jag undersökningar när söta killar frågar, sånt säger jag inte nej till, jag lovade till och med att kolla på valvakan XP

Lagbrytare

Yes nu är de official, jag har brytit mot IPRED, jag orkade inte mer. Så nu sitter jag här och har laddat ner the sims 3, känns mig sjukt skyldig men ändå som de är rätt. Fattar inte hur de kan bli en sån stor skillnad för jag har laddat ner massa spel förut utan att bry mig men nu känns de verkligen som jag gör nått dåligt.
Grattis moderaterna, ni har lyckats! Storebrorsamhället trycker ner oss och förstör våra liv genom att bevaka vårt minsta steg. Ni får inte min röst.

Tack och adjö

RSS 2.0