Bättre sent än aldrig?

Mitt internet hade bestämde sig för att inte vilja vara med så därför har de inte blivit några uppdateringar ;P Sorry! Och nu orkar jag faktiskt inte så ni får vänta tills i morrn :)

Ny fräsh design

Vad tycker ni?
Inte riktigt klart än men i princip

Dille for sure


Ja jag har fått dille (skumt ord?) på massa saker typ som rabarber och virka. Just virka är min nya stora passion, jag bara virkar och virkar, mest små amigurumis men nu är jag lite sugen på att virka annat typ filtar och grytlappar. Det är galet tantigt men jag har ju redan kommit fram till att jag är en liten rultig tant så vad passar inte bättre? Jag ska lägga ut bilder snart på mian kreationer men nu får nöja er med den här så länge :)
Rabarber, min andra dille såhär i sommar är jag helt besatt av, det måsta vara rabarber i ALLT! Så jävla gott och så jävla nice, håller på att koka saft at the moment ;P

I morrn tänkte jag lägga ut lite nya Sara Testar, har MASSA nya grejer jag har testat :D

Knallröd och trött men glad :D

Mit ansikte ser just nu ut som en brinnande tomat, japp knallrött och bränt men inte ser jag ledsen ut för det. Jag har spenderat hela dagen ute i skärgården och åkt båt och vart livrädd och pussats på klipporna, helt underbart mys :) Hade tillockmed tänk lägga upp bilder men min dator vill inte så jag orkar inte göra så mycke åt de.

Tomorrow börjar jag jobba, de va ju tänkt att jag skulle till piss änd löv men jaa de blev inte så. Jag ska jobba på hundpensionatet jag hade praktik på förr och de känns jättekul :)
Nu ska jag hälla i mig te och sen ska de sovas, Nattinatt!

Okejdå ;P

Jag börjar väl blogga igen if you want ;P
Sitter här helt påpälsad (de får verkkligen inte bli kallt idag) och ska snart åka iväg tilll arbetsförmedlingen och gå på nån kurs, inte kul överhuvutaget. Sen i eftermiddag ska jag Alex och Leonora åka till Nickis, de är lite mer kul ;P
Hörs!

En månad och en vecka

Japp så länge va de som jag uppdaterade bloggen och ja jag vet inte om jag tänker fortsätta med tystnaden. Jag saknar Tyke så det gör ont och min kropp är helt slut av all stress och press, har inte ritkigt känt att bloggen va så prioriterad då.
Men jag vet inte, kankse skulle börja igen, vill ni de eller?

RSS 2.0