Min tuss <3

Förlåt för den dåliga uppdateringen och att den uppdateringen jag gör är mest ledsamt men de är jag känner mig just nu. Ensam och ledsen, jag saknar min tuss så in i norden och de gör ont i hela mig. På nått sätt känns de nästan jobbigare när djur dör än människor, hemskt nog, sen beror de väl på omständigheter osv men ja det här är något av de jobbigaste jag vart med om.
Jag och Tykis har vart med om så mycket tillsammans, när vi var små och mina kompisar kom hit med sina kaniner och vi var ute hela dagar med dom. Jag saknar hans pussar på min näsa och hans mjuka päls under mina fingrar. Jag saknar hela min tuss så ofantligt mycke.
(ja om ni tycker de är tråkigt att läsa (som om ens hälften som läser ens kommer läsa det här) om min tuss så kan ni dra, jag pallar inte med alla idioter)

Tomt

Det är fortfarande alldeles tomt, vem ska jag prata med när jag är nere nu då? Och vem kommer hoppa och vilja ha mat hela tiden?
Älsklingen min kom tillbaka

Tusentals tårar

Idag dog världens finaste lilla tusskanin. Han var 7 år och sjuk, de var det enda rätta men lika väl gjorde de så vansinnigt ont. Vi avlivade honom och de gick fort och han hände inget, jobbigast var precis när han fått lugnande och verkade lite rädd och hoppade fram mot mig och ville vara nära mig, kändes mest som hela jag skulle gå sönder. 


Jag saknar dig älskade underbara Tyke <3

Klänning nummer 1

Japp nu är de så att jag har vansinnigt svårt att välja klänning till studenten men nu har jag iaf beställt en och ska kolla på en till senare idag.
Vad tycks?
Kommer från Ellos

JAG VILL KISSA

Eh ja som rubriken säger, jag vill fan kissa men får inte :( De här suger kuk, urinvägsinfektion eller vad det nu är. Vårdcentralen tycker tydligen deras toa är mycke bättre än min egen så jag måste vänta med att kissa tills jag kommer till dom klockan ett, jag ska alltså hålla mig i två jävla timmar till.. INTE OKEJ.

Sara Testar: Henna

(sorry för dålig bild men ajg hitta ingen annan)

Åh som jag har velat testa att färga håret med henna i en evighet, verkligen trånat och önskat men inte vågat men i helgen slog jag på stort och gjorde de. Så hur va de?
Förutom att hennan luktar som en blandning av stall och ensilage (sånna stora vita bollar som ligger ute på åkrarna för er som inte är bondungar ;P) så är de asnice. Man blandar hennapulvret (de finns typ i kakor också men har hört att de inte är lika bra) med vatten och så kan man ha i lite allt möjligt annat för att färga eller stärka håret, jag ahde i honung och olivolja. sen smetar man i smeten som man smetar i vanlig hårfärg och sen snurrar man in hela faderullan i platsfolie och låter de sitta i två timmar typ.
Fina fisken tänkte jag och ja de är fina fisken faktiskt, håret lukta som stall i typ en-två dagar tills man tvättat håret typ två gånger men åh så mjukt och blankt håret blev, ASFINT. Jag har ju alltid haft väldigt fint hår ändå men gud så jag tycker de är fint nu och färgen är perfekt :D:D
På fredag ska jag färga en andra omgång, tydligen ska de va bra att färga en gång i veckan i typ tre veckor i början för att håret ska bli så bra som möjligt och färgen ska sitta så de blir nog inga bilder förän de är klart men jag är iaf supernöjd med hur det är nu :)

Bättre sent änn aldrig

Förlåt för blogguppehållet, jag har inte orkat bara men nu på kvällen blev så himla sugen på att blogga igen XP Har hänt en massa grejer sen jag blogga sist; jag har vart på årets första studentskiva och de har vart underbara valborg. Tror det är svårt att uppskatta valborg om man inte firat i uppsala, de är helt enkelt bäst INGET PROTEST (eh ja jag fick nån lågstadievibb där)
Dessutom har jag färgat håret med det omtalade hennan (kommer ett till inlägg om de snart) och får massa nytt från elf ^^
Tänkte fota alla mina grejer från elf, vill ni se de?

RSS 2.0