Lycka



Just nu känner jag mig extremt speedad och glad, typ lycklig nästan. Ledig i flera dagar, mys med massa kompisar i morgon, lyssnar på underbar musik (Hello Saferide) och känner mig bara allmänt glad. Är fortfarande peppad att föreläsa om grejer eller iaf göra nått som gör lite skillnad. Ska fortsätta skriva på min livshistoria, låg skitlänge och tänkte på händelser och försökte komma på så myce detaljer som möjligt, de är helt sinnessjukt vilken förändring de är.
Är helt speedad nu så går typ inte at sitta stil sådärför blir de här inlägget lite weird, hoppigt som fan.

Vem tusan är den anonyma som inte skriver namn på sina kommentarer, jag blir tokig när jag inte vet XP AVSLÖJA DIG!

Pepp pepp pepp

Oh har haft de så skönt idag sen jag kom hem, har tagit en promenad och suttit och snackat en massa med Ewa :D Har kommit på en sak jag skulle tycka är skitroligt och givande, hålla tal och föreläsningar. Skulle vilja hjälpa tjejer som vart i min sitts eller fortfarande är, berätta om självskadebetende och deppressioner och att tycka om sig själv för jag känner mig så nöjd med mig själv just nu, ne jag kanske inte är snyggast i världen men jag är en sjukt stark och bra person. Jag är fin helt enkelt, nu ska jag spåna lite mer på dehär, nån som har ideer eller tips?

Myyyys

Oh baby! Köpte världens finaste klänning idag men hade egentligen inte alls råd med den, skitsmart verkligen :O Just nu är min ekonimi i kris, jag vet inte vart pengarna tar vägen, eller jo öl och cigg är en stor grej nu men ändå. Vill verkligen köpa nya kläder, vill ha sommarkläder. Min nya grej är klänningar i alla olika sorter man akn tänka sig och fint smink med färg. MYSPYS!

Vårkänslor



De spritter i hela kroppen, äntligen är våren här. Känns som min garderob ändras direkt när de blir varmare, kan ha mer klänningar och slipper gömma mig i mina tjocktröjor som jag gör under vintern. Har köpt nya mysiga klänningar och funderar på att köpa jeansleggins, bara för de ser så fett skönt ut, tror jag ska försöka lägga pengar på nya kläder den här månaden, skulle verkligen behöva pengabidrag XP

En grej som väne hör våren till är att mina armar syns mer, mina ärr syns. Idag när jag och Leo var ute och lekta så var vi in till en granne och hoppa studsmatta och han undrade vad som hade hänt, vad säger man? Jag kan ju inte säga sanningen, han är bara 10 år och borde inte veta om sånna saker så jag drog min gamla vanliga "riven av en katt" de intressanta är att jag har träffat vuxna som gått på de, hur blinda är folk eller? Mina katter är inte sinnesjuka och anfaller mina armar direk XP

Sliten men glad



Sitter här igen nu och mår faktiskt riktigt bra om man bortser från min kära bakfylla som jag lyckas med hela tiden. Hade skitmys igår i stadsparken med massa mysfolk :D De är en såndär grej man behöver, slappa med öl och vattenpipa och trevligt folk, myspys :D Puss på er
Nu ska de vara nån slags städdag här och jag borde klä på mig ordentliga kläder och kankse försöka snygga till mig lite.Skule nog behöva ha en städdag i mitt rum också, nu ligger de kläder över allt i stora högar, så typiskt mig. Ska försöka uppdatera igen senare men har massa plugg som måste göras :(




Kl 8 en lördags

Jag är vaken klockan 8, en lördag. De kommer nog inte som nån nyhet att jag är ganska morgonpigg men idag önskar jag att jag kunde sova längre, mitt huvud gör ont, mitt hjärta gör nog ondare. Jag önskar att de fanns nånstans man kunde gömma sig från ångesten som smyger sig på och gör ont, men de gör de inte, hur många cigg jag än röker eller hur mycke alkohol jag drick så kommer den änåd tillbaka efter en stund.
Jag måste nog bara härda ut

Slut

Ja nu kan jag confirma de, Adam har gjort slut. Jag känner mig mest tom nu, inge känslor alls.

Gull Mikh och Carro va iaf tussiga och myste med mig i stadsparken och rökte vattenpipa och drack öl, de va väldans trevligt måste jag säga. Carro va gullig och sa "Asså jag vill inte tränga mig på men vad är ditt problem" hihi XP Tussisar<3

I morrn tycker jag att ALLA ska komma till utställningen för jag och Malin ska vara "vakter" så kom och hälsa på oss.

-.-

Som om mardrömmarna i natt inte räckte.

Damn

I natt har jag drömt en massa, har nog inte sovit så bra överhuvudtaget för jag har så sjukt ont i min rygg. Orkar knappt sitta upp nu för de gör så ont -.-
Sitter och funderar nu, hur verkliga kan drömmar vara? En av sakerna jag drömde i natt var lite av en mardrömsgrej, vill inte berätta exakt vad som hände men jag gjorde nått som gjorde mig extremt besviken och allt kändes som de gjorde då, som om jag bara ville försvinna för de gjorde så ont. Usch för mardrömmar.

Ska försöak ta mig till stan och äta med Ebba och sen gå på Knutbyteatern med vår dramagrupp men vi får se hur jag känner mig för just nu kan jag knappt stå upp.

Klaaag

Ja nu har min förbannade mens kommit, jag blir helt sjuk så fort jag ska ha den. Yrsel, värk öveallt man kan ha värk, mår extremt illa och sjukt trött, folk tycker väl inte de är okej att vara hemma för att man ska ha mens men med tanke på hur min kropp beter sig så tycker jag de är helt okej, vad ska jag göra liksom, skulle falla ihop i en hög av ren utmattning. Fan va jag gnäller men så är de.

Har tänkt hela dagen på hur sjukt de är med mans- och kvinnoroller, mest hur vi "ska se ut". Jag förväntas vara smal, sminka mig, inte ha nått hår under halsen och ner och håret på huvudet ska vara välskött och fixat. Hur fan orkar vi tjejer egentligen?
Just nu är jag i en väldigt jag-orkar-inte-ett-jävla-skit-period, jag är så trött på att sminka mig, de är kul ibland och jag känner mig mycke snyggare med smink men jag pallar bara inte, de tar fan minst en kvart att få de perfekt, den kvarten sover jag mycke hällre.

Okej, jag är depp coh pepp på allt och saknar min Adam som fan. Jag tänker klaga tills jag inte tycker de är kul längre. pusshej

Sjuk sjuk sjuk



Min kropp säger nej, igen. Min rygg gör ont, mitt huvud dunkar och min mage värker, min mens vill tydligen inte komma, vilket inte stör mig men då kanske inte den behöver döda hela min kropp. Och jag vet vad ni tänkter, jag är inte gravid, 100 % säker.
Jag är dessutom påväg att bli ordentligt förkyld, de är verkligen en höjdare dehär.  Men jag ska inte klaga mer, ska försöka bli frisk och skriver i kväll igen om de känns bättre då

Hål genom huden



Stog och greja med mina öron nyss (neh jag har iontre öronfetish eller nått men min töjningar måste skötas om) och såg mian ärr efter mina gamla hål i öronen som jag gjort själv. De är ju intressant att man kan tycka om smärta och därför gör hål i sin kropp för att få uppleva de. Becka tycker jag är störd som har hål lite här och var och när jag sa att alla hål i öronen är gjorda av mig eller kompisar tyckte hon vi va knäppa.
Men de är som ett berodende dehär med piercings, jag har ju två "riktiga" nu, septum och tungan, sen har jag ju mina töjda öron också och en ring i övre delen av örat, de heter nått spec men de har jag glömt, men nu vill jag ha fler. Har funderat över naveln och läppen och tillockmed bröstvårtan lockar men nja, naveln och bröstet är så såvrt att få att läka så de verkar va jobbigt och läppen känns inte som min grej, lite väl emo sådär, så nu vet jag inte. Sug.

Ska nog sova nu, de behövs.

Extremt irriterad och sur, provocera inte

Ja de är ungefär så jag vill beskriva mitt humör och känslo tillstånd nu, för om nån skulle säga nått som triggar mina upprörda hormoner så skulle de smälla eller iaf skulle de kommer ett vackert damputbrott.
Well kan ju inte souta gnälla bara sådär, så dessutom känner jag mig tjockast i världen, helt seriöst. De är ju ingen nyhet att jag inte är smalast i världen men ändå, ibland skulle jag bara vilja operera bort allt fett, och ibland vill jag faktiskt börja träna men de är ås förbannat dyrt att man vill dö.

Så nu ska jag fetta i mig naturgodis för att dämpa mitt PMS-depp, skriver ikväll igen :D

Uppdaterar ändå

Well är ju hos Adam men ändtligen fick jag vara själv vid datorn en stund så nu kan jag uppdatera lite ändå.

Insåg idag att jag har lite tvångstankar när de gäller hår, jag HATAR när de är smutsigt och när andras hår är smutsigt. Ni vet när man ser hur fett de är så hela skallen bara blänser, USCH! Dessutom har jag lite fobi för att duscha hos andra människor, känns inte rätt helt enkelt. Så nu har jag övervunnit två av mina fobier, har gått hela dagen med smutsigt hår OCH så duschade jag aldeles nyss här hos Adam. Smidigt verkligen.

Vi har inte gjort spec mycke i helgen, igår tvingades jag leka med Adams kompisar som jag inte direkt kommer så väl överens med, eller en sak är vi nog överens om; vi gillar inte varandra. Men de gick faktiskt helt okej, kan bero på viss alkoholhalt i kroppen men ändå. Dom drog iaf i morse sen har jag och Adam bara tagit de lugnt och chillat XP hade som ni kanske såg ett smärre deppanfall på eftermiddagen pga en grej, men känns lugnt igen nu. Nu behövs de bara sova.

Godnatt :D

Hos Adam

Ja de förklara min dålig uppdatering, jag har ingen lust att skriva nått, kommer hem i morgon igen så då ska jag försöka uppdatera igen, ska bli lika galen som Mikh <3

Fittcepe

-


Utställningen :D

Utställningen gick dom förvöntat skitbra, ganska mycke folk och alla tyckte vi var skitduktiga. Jag höll tillockmed tal till Kjell, vår lärare som har ställt upp som tusan för oss och alla sa att jag gjorde de bra :D:D

Har ingen lust att skriva idag, skrev som en dåre igår om min uppväxt, lägger nog inte ut den här för den är så sjukt lång och få skulle nog orka läsa men de är givande för mig och de som vill läsa kan få den, fast de är nog inte riktigt klart än.

Utställning


I morgon är vernisagen för vår utställning som vi har jobbat med ett tag, komme rnog bli grymt :D Kom och kolla! Och självklart är vi i vår underbara lilla utställningsgrupp lite extra spec och får vara med i tidiningen
http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=77-AV_ID=895467,00.html?from=puff

Nu sitter jag och Ebba (Leos kanin) i vardagsrummet och tittar tv/bloggar, vi har de grymt trevligt. Hon är lite busig dock, förösker gnaga på alla kontakter så jag har fått bytta hinder så hon inte kommer fram, buskanin.

Kände mig sjukt snygg idag, de är så skönt när man går runt och bara känner "FAAAAn va jag är snygg" då känner man sig bra, hälst när man ser att folk kollar in en och troligen tycker att man ser bra ut. Visste de kan ju va så att dom glor för dom tycker jag är ful men näääääh XP isf vänder jag de så jag är snygg ändå. Och yes baby

Sjukhusfobi

Jag HATAR allt som har med sjukhus att göra, har vart med om så många hemska saker på sjukhus så jag vill inte gå nära. Ringde nyss til min husläkarmottagning för att få hjälp med ryggen, jag blev självklart helt nervös och visste inte vad jag skulle säga och SJÄLVKLART kör hon rakt över mig och dissar mig totalt, och den jävla kärringen som sitter och svarar är väl bara bitter för hon har ett spnt kasst jobb så hon gillar väl att krossa folk som är livrädda för att ringa dit. Så nu sitter jag här och gråter skallen av mig för jag vill bara försvinna och känna mig trygg. FITTCEPE!
Vad är anledningen till att alla sjukhus/bup/psykställen ska vara så jävla ogästvänliga och vidriga så jag och antagligen fler får sån här fet ångest bara dom behöver ringa dit, borde inte sjukhus vara ett ställe där man känner sig trygg?

Somewere only we know



Idag har jag och Adam vart ihop i två månader :D Jag älskar dig <3

Haha fick väldigt fina kommentarer på föregående inlägg, vilka är ni?

Idag har iaf vart en ganska crappy dag, först åker bussjävlen förbi mig och de typ 6 andra som står och väntar och sen kommer de typ 20 pers till som ska med nästa buss och de va helt ärligt smockfullt på vår lilla busshållsplats, tillslut kommer nästa buss och vi går på, blev lagom sen sådär. Sen kunde jag inte träffa Adam i morse och de sög XP Och som om inte allt redan sög så har min rygg bestämmt sog för att jävlas på riktigt och gjorde så ont att jag ville dö men Michan räddade mig lite med voltaren iaf :D


Onyttig måndag

Är tillbaka i Uppsala nu, känns okej, jag är ensam och de är supermys, man kna göra exakt vad man vill. Tror jag ska fira sista lovdagen med grädde och oboy, för jag är aningen knäpp dessutom och tycker sånt är gott XP
I morgon ska jag försöka vara nyttig igen och gå ner mer i vikt eftersom de jag har gått ner har jag lyckats få tillbaka på lovet, VÄLDIGT smidig. Måste börja träna på nått sätt också.

Veckan kommer nog bli aningen stressig, på fredag har vi vernisage, kommer bli kul men vi ska fixa så mycket innan den blir av, tror dessutom att de är öppet hus på skolan på onsdag som jag ska va med på, STRESS!

:D

Lägger ut lite bilder från idag :D






Deprimerade jordnötskakor

Jag hatar söndagar, jag har ALLTID ångest och mår piss och vill bara sova bort allt. Så idag är ju inte direkt nått undantag, hela min plan för helgen har gått åt helvete och jag är så himla sur och ledsen och arg så nu bakar jag för att få ut mina dampryck. Sen planerar jag at äta upp kakorna och må dålig över de också, varför inte må dålig för allt när mna ändå håller på?

Jag ska iaf försöka göra nått konstruktivt också, typ fixa designen på bloggen som uppenbarligen inte ska vara så svårt som jag tycker eftersom alla jag känner faktiskt har ganska fina bloggar ;P

Glad Påsk



Påsk påsk, varför firar man de egentligen? Va jag vet så är inte min familj kristen nånstans så varför ska man hålla på och fira massa onödiga saker, de är ju bara kommersiellt. Nu är iaf mormor och morfar här och ska äta med oss, stjärnkocken Boman har ju gjort sina berömda linsbiffar :D:D mums!

Sen när dom har åkt blir de ut och rida på Conny Ponny :D med Eva-Lena och Kilya. Mys!

Musikaler och Stjärnkämpar



Sitter här och lyssnar på soundtracket till Jesus Christ Superstar, sjukt bra, dom sjunger så galet bra, jag lnskar att jag kunde sjunga som dom.

Vid tre åker jag och Mikh till Uppsala och träffar Malin och fixar mina piercing förhoppningsvis och sen Jalla och äta och sen blir de Kenny Begins! Jag har längtat efter att få se filmen så himla länge, är ett stort Kenny Starfighter fan, han är bäst och jag är en tönt men for sure, jag gillar de. Sen åker Malin och Mikh och förhoppningsvis Piwa hem till mig och dricker öl och röker vattenpipa och har mysmys :D

Pusspuss

Tigrar och tussar


Okej förutom mitt breakdown här i helgen så är de bättre nu mycket tack vare Mikh och Adam <3

Idag ska jag ägna mig åt att baka tigerkaka och klippa tänder och tår på min tuss :D Ska hem till mormor och morfar med båda sen. Men ni som uppenbarligen läser min blogg som jag ska försöka börja använda igen kankse har lust at hjälpa mig att göra om den så den blir fin?

Som ett pussel

Ni vet,när man går sönder i tusen bitar inuti, när de kännns som inget kan laga en för pusselbitarna som höll ihop förut bara ligger och skrammlar och inte vet vart dom ska ta vägen? Så känns de i mig nu, jag hatar mig själv, för allt är mitt eget fel, de va jag som gjorde fel.
Jag kan inte be om ursäkt för de jag har gjort för de är oförlåtligt, men jag kan berätta en miljon gånger hur mycket jag älskar dig Adam, att jag är en idiot och antagligen inte ens värd dig, men jag älskar fortfarande dig.

Jag ska försöka börja blogga igen nu, måste bara börja om lite, inget kul för folk at läsa dehär men de måste ut.

RSS 2.0