Sara testar: King of skin från Lush

Flera av er som läser har säkert märkt att jag är löjligt kär i Lush, vet itne riktigt varför faktiskt men så är de. Jag var där för några dagar sen för att fråga om dom hade nån bra produkt för torr hud, för min hud blir så hemsk såhär på vintern, tjejen visade mig då dom här små kungakronorna.

King of skin är en body butter i fast form som smälter av värmen rån huden, väldigt fyndigt enligt mig. Den innehåller massa finfina grejjer som ska mjuka upp huden och göra den len som en babyrumpa. jag va lite skeptisk i början man tänkte att jag kan väl ge de en chans så för 119kr var den min.

De säger att man ska smörja in sig med den direkt när man kommer ut ur duschen men jag tror man kan göra de typ när som helst. Nackdelen är att man blir väldigt kletig, eller oljig eller vad man nu vill kalla det men om man inte gillar att glida runt så kan man torka av de värsta med en handduk. De bästa är iaf att de känns som de går in i porerna och gör en mysigt mjuk. Jag gillart helt enkelt :D


Överraskningar

Tjenahejsan igen. Nu tänker jag intuducera (stavning?) en ny kategori: Sara Tipsar. Jag tycker jag är hemskt fyndig med den, jag tänkte liksom berätta för alla ist bara för en och en om alla produkter osv som alla hela tiden frågar mig om så ja gör er beredda på en hel del smink/hudvård med miljö och djurrätts tankar bakom (ja dedär lät skumt I know)
Så Taaaadaaaa strax kommer ett inlägg i den nya kategorin :O

Sorry sorry sorry

Okej jag vet, dåligt av mig att inte uppdatera men nu är jag här.
Igår va jag och Mikh på bästaste Kent i stora staden, dom va bra men de va lite lame att dom mest spelade nyaste låtarna, mycke roligare med gamlar godingar ;P Men ja de är ju ändå Kent så ja de va NAJS.
Nu har jag skickat hem min kära pojke och fryser sakta ihjäl här, vi fick nämligen vänta ute i kylan i två timmar igår och vänta på Mikhs pappa som trodde konserten slutade 12 så vi var genomfrusna när han väl kom, menmen vi överlevede och blev inte våldtagna eller rånade så vi (läs jag) va ganska nöjda ändå.
Har massa jag ska skriva om men de får bli senare för nu måste jag försöka värma min kropp
Kärlek till den här låten, rysningar över hela kroppen när dom spelade den, kommer troligen ta texten till min nästa tatuering därifrån "hjältar och hjältinnor stannar kvar"

Jeans :O

Jag har jeans.. de känns konstigt, väldigt obekvämt. Fråga min inte varför jag har jeans, för de vet jag inte alls, jag tvingade mig att ha de bara, jävligt dumt. Jag försöker liksom vänja mig vid att gå runt i obekväma kläder och känna mig tjock så jag slutar tycka de är obekvämt och tycka att jag se fet ut, inte så troligt kankse menmen.
Idag åker jag iaf till Alex så de är inte så troligt att ni får massa uppdatering, sorry dudes :( men jag ska försöka :) pusspuss

Shoppaholic

Stavas de ens sådär?
Ja men ni vet, man vill hellre dö än att vara utan shopping, de är drygt. Nu när jag har vart hemma så mycke så har jag ju liksom inte haft så mycke för mig så isf har jag suttit och kolalt kläder och andra gejer på internet, de är inte bra alls för idag när jag och mamma va i stan köpte jag grejer för 400 kr, inte bra alls. De blev lite allt möjligt från lush (skriver mer om de senare), jeans och leggins från gina, hudlotion och hårspray på rusta och ett till långt linne från HM. Visste jag behövde faktiskt dom här grejerna men de va ju inte direkt så att jag skulle dö utan dom och dessutom köpte jag trots allt två linnen, ett par leggins och en kofta för en vecka sen, ja de va ganska onödigt helt enkelt. Så nu är de sträng shoppingförbud en och en halv vecka frammåt (ja man ska ju inte överdriva), tror ni jag klarar de?

Wait.... wait.... WOOOOOOW

Hihi, där får ni en snabbistitt ;P jag vet ju att ni sitter där ute och bara vääääntar på att få se den enorma förvändlingen :P
Tycker ni inte jag har en fräsig tröja också? Den är från monki 75% rea, fett värt :D (för din skull Ebba kan jag upplysa om att den kostade hela 100 kr! Jag är så himla rik XD)

Jäkla rygg

Usch och fy, min sömn är helt fel, jag vaknar helt tiden på natten och drömmer massa skit, de suger. I morse bestämde sig min rygg för att göra så ont att de inte gick att ligga kvar i sängen så halv 8 drog jag mig själv upp och åt frukost och nu sitter jag här.
Om en timme kommer mamma och då ska vi åka till stan, hon ska på synsam och jag måste åka till mitt andra hem och hämta massa grejer, har ju en miljon grejer där som jag behöver här.
Ja håret som ni säkert sitter och väntar med spänning på att få se får ni se senare XP Jag orkar inte nu :P

Drömmar.. om väskor

Åhh... jag sitter här och drömmer mig bort i väskor, för jag har ingen i den där perfekta storleken, ni vet när man får med allt utan att väskan blir stor och ful. Jag sitter och drägglar efter en Miu Miu och bevakar i princip alla aktioner på tradera som säljer sånna, men de är skinn och de skulle vara så fel.. men ändå så underbart. Ja ni förstår de är jobbigt, och priset är ju gaska jobbigt det med, väldigt sällan dom finns under 800. What shall I do?

Nu ska jag snart åka iväg och fika med Ebba i Österby och sen ska jag klippa mig, vet inte riktigt hur än. Där är ju en jobbig sak till, vad ska man göra med håret? för jag är så vidrigt sugen på mittbena nu, men luggen är lite ivägen då, men den borde växa ut snart tycker jag XP Vi får väl se. Ni får en beforebild här iaf :)


Köpköpköp

Nu har jag vart duktig och lagt ut grejer på tradera, de kommer mer men det här är iaf en början.
KÖÖÖP

So we hope that tomorrow brings us our butterfly wings

Sorry för att jag har inte har uppdaterat, jag har haft en prins här hemma.
Ofc har vi inte gjort nått vettig alls, de gör vi sällan. Jag tvingade honom att se Hair eftersom han typ inte har sett några musikaler alls, fy skäms, så nu tvingar jag honom kolla alla musikaler jag vet ;P
Nu ska jag försöka ta tag i min grejer som ska lägga upp på Tradera för föräsljning men just nu lyssnar jag på Owl City och läser massa av deras låttexter som är så hemskt fina, ni får läsa några av dom finaste här :)
If i was a raindrop
You'd be my thunderstorm
Its cold so surround me
With rain clouds to keep me warm
I feel like im falling
So darling don't let me go
Circle me and the needle moves gracefully
Back and forth
If my heart was a compass you'd be north
Risk it all 'cause I'll catch you if you fall
Wherever you go
If my heart was a house you'd be home

Lite lycka :P

Hihi.. jag har beställt från ELF. De blev mineral primer, mineral läppglans och mineral ögonpenna ;P Jag har verkligen snöat in på mineralgrejer, de känns ju som de ska vara bättre, sen om de är de vet jag inte XP
Sen har jag avrt jävligt duktig annars också, jag och Mikh har gymmat och nu på kvällen höll jag på att frysa ihjäl så jag gick ut och hämtade ved. Fan av duktig jag är :D

Dessa eviga shoppingcravlings

Nya bloggen är uppe nu, men har jag inte skrivit eller gjort något annat än så länge XP
Sitter här med en kopp te och drömmer mig bort på E.l.fs hemsida, är så mycket jag vill ha men jag tror jag har hittat 4 saker som jag tänker beställa, en primer, två ögonskuggor och ett läppglans, va fler saker jag ville ha men dom va såklart slut, men jag tänkte beställa gen sen. Vad som är så bra med dom är att de är asbilligt och frakten är inte spec dyr med tanke på att dom skickar sakerna från England :O Ja de va ett tips bara :P

-___________________________________-

Jag får snart ett seriöst damputbrott, VARFÖR FUNKAR INTE PHOTOSHOP?!?!?!?

Studentdrömmar

Ibland kan man väl få drömma sig bort (och ha löjligt kul samtidigt) jag har iaf suttit och tittat och knepat och knåpat ihop ett kollage här med min drömoutfit till studenten, eller drömoutfit kanske är att överdriva men några av grejerna är iaf drömgrejer XP
Student
Väska - Chanel
Armband och klänning - HM
Skor - Kenza


Men mot gummi, glas och metall betyder ett mirakel inget alls

Usch, har verkligen en sugdag idag, allt är mer eller mindre bajs. Jag saknar min pojke som tusan och orkar inte göra nått, MEN jag försöker göra saker så jag känner mig lite bättre och så typ sminkade mig för de är kul ;P ska försöka ta tag i min klädhög som ska läggas ut på tradera sen men först ska jag och mamma åka till mormor.
Som ni kanske förstår har jag fortfarande inte fixat den nya bloggen men jag gör de snart och då skriver jag de här så ni som vill ha lösenord kan få de :)

Lite förändringar

Ja kära läsare nu har ag bestämt mig, jag kommer göra om bloggen helt. Jag kommer sluta med "privata" inlägg så de blir inge mer sånt, men jag kommer göra en ny blogg där dom kommer finnas och där jag fortfarande kommer skriva ut mina känslor MEN dn kommer vara lösenordsskyddad, mest för att jag vill veta vilka som läser. Vill ni ha lösenordet till den så är de bara säga de :) Men den är inte gjorde än :P
Här kommer de bli förändringar också, kommer bli mer vardag och mer grejer, ja de blir annorlunda men de blir nog bra hoppas jag ^^  Får se om jag sätter mig och fixar det här i morgon eller när de blir gjort men nu vet ni iaf :D

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Nej jag är inte direkt nått stort fan av alla hjärtans dag, känns lite överdrivet och onödigt meeeen... jag måste ju få tillägna ett inlägg till min prins så varför inte idag?
Världens finaste, min prins och min luft, vad skulle jag göra utan dig? För nä jag tror inte de skulle vara så mycket kvar då, mest ett tomt skal. Det skulle inte vara så mycket Sara utan Alex, de skulle liksom inte låta bra, inte kännas rätt.
Det är konstigt, lite läskigt nästan, att någon kan betyda så mycket, att man kan vara halv utan den andra personen men du får vara min andra halva. Du är luften i mina lungor och blodet i mitt hjärta, jag älskar dig Alexander <3
Du är värd att dö för
Ni kan skratta om Ni vill
Håna oss Vi rör oss Ni står still…

Stjärnfall, stjärnfallet är jag
Och du är himlen jag föll från idag
Stjärnfall, stjärnfallet är jag
Och du är himlen för mig varje dag

För du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet...


Behov

Jag har akut nåntingbehov, ja ni vet när man vill ha nått men inte vet riktigt vad... skitdrygt. Jag vill shoppa men får inte, jag vill äta socker men får inte. Ja ni vet, de funkar inte helt enkelt. Mest av allt saknar jag min pojke, de är nog jobbigast.
Man kan ju alltid ägna sig åt att fota sig själv i photobooth och skicka bilderna till pojkar med lockigt hår som luktar mys och skrattar när man kittlar på precis rätt ställe, sånna pojkar som man liksom inte kan leva utan, fast de är inte "några" pojkar utan bara en, min prins <3

Hurra för mig

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Saras födelsedag, HURRAHURRAHURRA!

Jag är en lycklig jävel med en underbar ny dator


Weei

OJojojoj va de va längesen de skrevs nått här, haft fullt upp med annat. Jag och Älskling firade 4 månader, han fyllde år, jag hade en miljon saker i skolan att göra osv..
Men nu är jag fit for fight igen ^^ I morrn börjar jag praktik på Ackarby Hundpensionat och ska fota hundarna och gå massa och mysa. De kommer bli skönt ist för skola.
I morgon är de ju en speciell dag också, någon fyller 19 och får förhoppningsvis en underba macbook hemkörd, denna någon är väldigt glad över de :P

RSS 2.0