.

Och då kommer känslan
den smygande känslan
den enda jag inte rår på
Då stänger jag själen
klämmer ihjäl den
hittar en himmelsk drog

And if I'd fall would you pick me up?

Min kropp är så sprängfull just nu, de vore nice om de va av alkohol eller kankse mat men nä de är känslor igen. Idag är de inte känslor som det brukar vara för helt plötsligt är de en salig blandning av lycka och sorg.
Lyckan har ett namn eller är en person eller en känsla, som alla säkert räknat ut så är de min kära pojke. Och nu låter jag klyshig och helt faderullan men jag är jävligt glad att jag ahr dig Alex.
Sen kommer oron, det äter fan upp mig och jag vill så gärna skriva och få ut allt men de går inte, de vill inte.
Såå de förblir tyst....

"Det är fortfarande samtal före, tack för att du väntar"

Att vara vidirgt bakfull och samtidigt sitta i telefonkö hos Tele2 känns inte som nån höjdare

Elitism

Det här är fan inte okej, nu skiter jag i vilka som läser det här för om dom berörda läser de så kanske ni kan lära er.
Ja de handlar helt och hållet om vår klass, men de som jag är sur på läser inte min blogg, nää jag är inte tillräckligt cool. För de är väldigt viktigt i min klass, är man itne med dom "coola" så är man ingen, man finns inte. Jag är en av dom där som tydligen inte finns, som inte har rätt att säga nått för de skiter folk ändå i.
I helgen hade en person en fest hemma hos sig och bjöd alla utom 8-9 från klassen, vi visste allihop att den var emn jag kunde inte så jag brydde mig ändå inte men de kändes ändå, dålig stil enligt mig. Men det här handlar inte bara om en fest nej de handlar om mer, de handlar om blickar, om ord, om känslor. Jag tycker itne det är okej att folk tror och nedvärderar andra personer för att man tycker olika och inte har samma smak, eller att man inte ser rätt ut. Nej så lägg ner attityden så kanske ni märker att vi är ganska trevliga vi också :O

And tonight, what are you going to do tonight?

Plugga är väl det självklara svaret.
Jag har tagit en kort paus nu eftersom jag inte kan koncentrera mig när de står en unge utanflör mitt rum och skriker frenetiskt. De är inte okej, mitt huvud kommer dessutom sprängas snart.

Tänkte ganska mycket på en sak idag, just plugg för de är väl de jag tänker på mest hela tiden men ändå att prioritera vilket jasg är urusel på. Man ska hinna vara en bra kompis, en bra flickvän och vara glad och social och dessutom bra i skolan. Hur fan ska de gå till?
Jag prioriterar vänner först, för dom är viktigast, jag kan ju inte leva utan dom. Många tycker jag gör fel när jag gör så men jag skulle ju inte va ett skit om jag itne hade några vänner men skitbra betyg, kul liv. Jag tycker helt seriöst att man gör helt fel när man tar skolan före vännerna, de är inte okej.

Men tyvärr måste ajg återgå till min underbara religionbok nu -.-

Drive dead slow

Jag borde sova, men de funkar inte, jag vill inte vara själv i sängen. De är så förbannat ensamt när man sovit två nätter tätt intill någon annan och sen helt plötsligt sitter man här i sin enorma säng och väntar men ingen kommer. Fan va jag tycker du ska flytta in i min säng Alex <3

All these things I'v done

När man vaknar av att de regnar och sen lyckas somna om och sen vaknar och är så arg och ledsen så de inte finns  är de inte roligt att vakna alls. Jag drömde om att jag blev sjukt kränkt av en kille och alla sa att jag överreagerade men jag va så jävla arg för jag va ju sårad och alla sa att jag hade fel. En typisk situation som sätter igång min vrede, när jag verkligen inte kan låta bli att låte de gå ut över alla, de händer inte spec ofta men när de väl händer så går de inte att stoppa mig.
Det är inte okej att jag inte kan hantera mig själv när jag blir såhär arg, jag har flera gånger slagit andra personer för jag inte har kunnat stoppa mig och de är hemskt att de blir så, ska tilllägga att det här händer högst 1 gång om året men de är ändå för mycket.
Men de va ju bra att det va en dröm nu, jag skadade ingen på riktigt iaf

Myyyyyyys

De va en tag sen, jag är lite seg och ofokuserad.

Nu är de helg <3 de är nice, har vart på modevisning med Mikh nyss vi suportade våra mödrar XP de va mest tråkgit men vi böev iaf glada när vi fick fika ^^
I morgon ska jag till min pojke och mysa, vi är ganska bra på de, helt torsdagen va en ända låång mysdag, vi hade ingen lust att gå till skolan så vi gosade hela dagen sit ;P Ja men ja, de blir emr en annan dag kära läsare :D

Vi mot världen


Det är väl ingen som missat att det här är världens bästa band?

Dagen har vart skum, moodswings hela tiden. Började med webb och de är helt okej, sen slutade vi typ men jag och Michelle satt kvar och gjorde inget spec eftersom ingen av oss hade brottom. Vid 11 gick vi och åt och sen tog vi bussen till stan och köpte mineral foundation, ska bli väldigt intressant att se hur den funkar :O Därefter va de kickoff för UF, helt okej fram till sista föreläsningen som va SKITKUL, jag trodde vi skulle dö av skratt.
Sen kom ångesten, som vanligt. Nej de känns inte så jävla lätt just nu men jag kan inte skriva varför här eftesom jag inte vill att personerna i fråga ska läsa det här även om jag är typ bombsäker på att dom inte läser min blogg, men ja de är dumt ändå.
Jag längtar bort, vill glömma verkligeheten ett tag.

Måste dessutom skänka en puss till världens bästa Mikh som är bäst helt enkelt. Och en stor kram till Love.Tee.Environment, ni är nice ^^


Hate it when you go

Känns som jag har spenderat hela helgen i sängen, men inte mig emot. Jag och Alex har helt seriöst legat i sängen 90% av dagen men de har vart mys, vidirgt mys. Just nu känns de som jag skulle kunna spendera alla dagar där emd honom, för de är så mysigt. Jaa... de är bara mysigt helt enkelt, och jobbigt jävla tomt nu när jag är själv

Att vara produktiv

Blaaablaaablaaa.. jag har som vanligt inget spec vettigt att säga XP
Har redan hunnit med att gå på julmarknaden i österby och pratat om vår släkthistoria med Morfar och vart ute och gått med Ada och Burris ^^ Jag är så vidrigvt produktiv. Snart ska de ätas, potatisgratäng med grönsaker :) och sen ska jag nog sova lite. Mamma tvingar mig bädda och greja sen också, tydligen kan inte jag och Alex sova i min 90säng XP


Fredagsmys

En trött Sara + En trött Sture = Somna framför dobido och vakna i ett hav av dräggel. 

Jag älskar min missepisse, han är så mysig att gosa med, så fort man komme rhem till mami är de Sture man letar på och gosar i hundra år.
En annan sak jag brukar köra på stenhårt här är att lägga på min ett extre lager fett så jag inte fryser ihjäl i vinter, de är en bra ide Carro :D

Jag vill gå hem

Konstiga färger -.-

En hård dags arbete



Ibland känns skolan så produktiv, här kan ni se vår musiklektion, jobbade så vidirgt hårt att man blev svettig och efter de hade jag DAMDAMDAM...... FOTO! Och vad gjorde vi där? HAPPY AQUARIUM!
Det är hårde tider på GUC

Passion


Jag önskar jag var där nu

Usch idag är de faktsikt okej att gnälla lite. Min kropp klarar inte mens tydligen, den protesterar totalt och ger mig smärta gånger 100 och sen blri jag bara helt jävla avtrubbad, som ett vandrande lik. Det är sjukt jobbigt för jag orkar knappt skolan när de blir såhär.
Men jag har trots allt vart riktigt produktiv idag. Först var jag och Michelle på willys och handlade massa fotogrejer och sen fotade vi i typ tre timmar i studion med vår nya kärlek, produktbordet, blev verkligen skitbra och ajg ska försöka lägga ut bilder i morrn.
Sen hade jag ett styrelsemöte med mitt kära företag, vi rä så vidrigt duktiga och jobbade nonstop i två timmar och fixade med projektplan och planerade massa.

Nu längtar jag bara efter helg

Ååååååååh


Dagen började så bad men nu är jag superglad igen, inte ens all skit som hänt idag kan få ner mig från den här lyckan.
Först och främst va jag skitglad när jag gick från skolan till boland för där träffa jag Alex och de är alltid lika mysigt sen va vi med Kristin och Ina på stan och hjälpte Ina att köpa skor, inte för att jag tror vi hjälpte till så mycke men ändå.
SEN när jag kommer hem ser jag att Kent slääppt ny singel och den nya skivan kommer 6 November, tror inte jag kan bli gladare eller jo för jag och världens bästa Mikh ska gå och se dom 25 Februari och ja de kan inte bli bättre. JAG LÄNGTAR.

Fina texter by Kent <3

Och som jag önskar att du var här nu
Jag vill bara höra dina hjärtslag

Allt är så skört i din värld
Schh, jag bara säger som det är
Du gav mig en bomb under bron
Tänk att det bara krävs ord
Låt mig behålla det här
Det kan väl jag vara värd
Kom och slå sönder min värld
Det är allt jag begär
Vad du än ville nå
Jag satte allt på spel
För dig gjorde jag allting fel



Jag vet att du gav mig all din kärlek
Utan krav på en motprestation
Åh som jag önskar jag var värd dig
Att jag kunde ge dig nånting lika stort



Men Hjältar och Hjältinnor stannar kvar 
De spottar hårt mot vinden
och de värmer våra händer
så vi inte tappar taget
om den kärlek vi har rätt till
De vågar tro och hoppas
på att någon därute ser oss
någon som hellre vill förlåta än fördöma oss
för något vi inte visste att vi gjort

Bloggtips 2: Kenza


Ja finns väl inte så mycke att säga om den kvinna som alla inte redan vet, men hon är underbar. Älskar hennes blogg skitmycke och den är riktigt underhållande, de finns kanske en anledning till att hon är sveriges största bloggerska.


Kenzas blogg

Jag tänkte at ni kanske ville veta

Just nu är mitt hår vidrigt fett, typ som man skulle kunna steka en pannkaka på det, mysigt värre.

En helt ny karriär

JAG MÅSTE SLUTA KLAGA!

Iaf så är vi officiella nu, jag och Alex dvs, så ja nu är vi ett par eller vad man nu vill kalla de, "in a relationship" kallar facebook det.

Svårigheter

Jag har alltid haft de svårt med det där att stava, de funkar inte i mitt huvud riktigt. Men nu börjar jag lessna, jag har alltid trott att jag ska lära mig om jag läser massa böcker osv som alla alltid säger men de går ju inte. Det är ibland så jag skäms när jag verkligen itne kan komma på hur vissa saker stavas, när jag måste fråga nån om hur enkla ord stavas bara för de inte finns i mitt huvud.
Det här är verkligen ett problem ibland, jag skäms och folk skrattar och skämtar och även om man inte  låtsas som man bryr sig så är de jobbigt, jag hatar de för jag akn ju inte hjälpa det.

Tänk dig att du ska skriva ett sms och fråga om någon har sett något (jag vet just nu inte säkert om de stavas så emna jgt ror de) ja ordet sett/sätt alltså, tänk dig att du verkligen sitter i minst en minut och funderar för båda orden finns i T9 så därför kan amn inte utesluta något av dem, vad gör man?
Sånna här enkla saker slåss jag med dagligen och jag har i princip aldrig sagt nått om det här till nån förut men nu känner jag att jag behöver skriva ur mig de.

JAG LÄNGTAR SÅ JAG DÖR


RSS 2.0