Se på mig nu, vad tycker du?

Dehär med självkänsla och självsyn är ett jävligt intressant, vad är de egentligen? Enligt mig är de när man vet vem man själv är och vet vad man är kapabel till.
Jag känner att jag känner mig själv bra, jag vet hur mycke jag orkar rent psykiskt och jag är oftast helt medveten om vad jag gör, fastde inte verkar så. Jag har för de mesta en plan med allt jag säger. De kanske är dumt att säga men jag vet hur man manipulerar folk, jag vet precis hur jag ska göra för att få folk att tro saker om mig, ni ser en kung på att ljuga här. Men jag ska inte skrämma er, för de mesta är jag äkta och låter bli att få folk att tro saker om inte är, ni böhver inte ändra nån åsikt om mig för de XP

I vilket fall som hälst har jag stött på folk som har väldigt vriden självsyn, som tror sig vara nån annan än dom dom är, de är lite underligt. Jag väljer oftast att inte umgås med folk som är så eftersom jag aknske lätt ser de, de är uppenbart, men vissa kan gömma de där.

Jag vet inte riktigt vad jag vill komma med dehär, skriver emst för att få skriva av mig ilska och irritation. Men kära människor, öppna ögonen för fan!

(Jag hoppas verkligen inte att folk tar mig som nån självbelåten jävel nu, de är inte de jag vill, men ibland blir jag så jävla arg och ledesen och då kommer mina mindre bra sidor fram)

De är så tråkigt och trist utan dig

Man kan ju tro att jag har gått och blviti kär, och de vill jag också tro, så vi kan tro de allihop

Jag är en virrpanna och lyssnar på Markus Krunegård :D Har vart med Mira på stan idag, blev inga Håkanbiljetter eftersom vi kom på att Mira skulle till Åre när konserten är, de va lite tråkigt, fast trevligt att va med Mira :D 

Jag vill skriva nått, typ nått fint och meningsfullt. De vore ju ganska coolt att va en sån där mystisk poet som sitter och skriver hela natten med en kopp kafe och en miljon cigg, de ska jag bli en vacker dag.

HÖSTLOV :D:D

Idga får man va sådär överdrivet flummigt glad, de är höstlov :D:D

Är seg på att skriva men känne rinte direkt nån motivation kankse ska börja ordentlige och lägga ut bilder också, de vore ju smart! Well jag ska försöak XP

Förvirring

Jag vet inte, eller så gör jag de, men ibland vill jag bara stänga av min kropp och min hjärna. mest för att de blir tomuch och allt bara rasar.
Känns som jag skriver mycke om hur jag mår och hur allt har varit men de är nog en del i självläkningsprocessen.

I söndags fick jag panikångest, låg i sängen i en timme och hyperventlierade tills hon jag bor med märkte de och fikc mig att andas normalt. Panikångest är vidrigt, man tror man ska dö och allt gör ont och krampar. Efteråt va jag sjukt trött och helt slut i hela kroppen, verkligen inte trevligt. De är otrevligt bara att tänka på de.
De jag egentligen ska försöka tänka på är varför de blev så och vad jag kan göra för att den inte ska bli så igen. Egentligen vet jag nog vad som framkallar de, eller ja de är ju liksom jag själv på sätt och vis, men jag vet nog vad de är för situationer. Är rädd för att konfrontera mina problem också, jag är rädd för vad folk ska tycka och vad folk ska säga, sen är jag rädd för att jag har fel, att alt bara är inbillning.
Hur vet man att man vet?

Jag tror jag ska skriva ett brev, till Becka och förklara saker, eller jag vet inte, men kanske.

I <3 Eco

Sitter här och funderar över om jag ska ha en köpfri månad. Alltså att låta bli att köpa allt onödigt skit, typ kläder osv en hel månad. För de första skulle de va sinnessjukt svårt men jävligt lärorikt och bra för miljön.

Jag ahr helt seriöst försökt sluta köpa massa onödiga saker, inte köpa en miljon kläder och smågrejs. Mitt nästa steg att försöka lägga av med är att sluta köpa så mycke inredningsgrejer. Har liksom en miljon ljus som ligger i min byrå som jag aldrig använder, SÅ ONÖDIGT!

Så nu ska jag försöka att sluta med allt skit! Gör de du med :D

RSS 2.0