Bitterfittan

Okej its true jag är nog sveriges största bitterfitta. Idag när Mikh visa en film när jag BARA sitter och klagar, förutom när jag pratar om gräddfil, fick ag mig en liten tankeställare. Jag låter ju som en bitter jävla kärring som jobbar på vårdcentralen i österby, det är inte okej.
Jag måste börja vårda mitt språk och mitt tonfall, jag måste bli mer kvinnlig :O

lååångsökt

I duschen:
Tanke 1: Min tatuering
Tanke 2: Han som tatuerade oss
Tanke 3: Neas tatuering
Tanke 4: Hon har "somewere" skrivet på revbenen
Tanke 5: Sjunger på Somewere med Bubbles

Jag har aldrig sagt att jag är normal

Moving at the speed of light

Yo, dålig uppdatering här. Jag har inte haft nått att skriva om, eller det rä väl snarare så att jag har inte orkat skriva om det jag vill skriva om.
Igår va jag på fest hos Lizz och vi körde sanning och konka och Carro fick "Beskriv varför du tycker om alla i rummet" och hon sa "Jag gillar dig för du är dig själv" om mig, tack Carro det är sånt jag vill höra. På senaste tiden har jag kännt att vara ig själv har vart fel, det har känts som att alla klagar på allt jag gör och att jag aldrig får vara bara jag, det är jobbigt som fan att ha den känslan och jag har den ganska ofta. Har man en gång hamnat i spiralen så fortsätter den bara neråt och är skitsvår att ta sig ur. Men jag borde nog itne skriva mer om det för då tänker jag bara ännu mer på det XP

Jaja nu har ni fått ett inlägg iaf XP jag ska försöka skriva emr nu

Tatueringen ^^

Sorry för dålig uppdatering men det kommer.

Här är iaf slutresultatet,  eller ja det är ju inte färdigläkt än men typ XP (malin som tagit bilden)



Och liter bilder från helgen ^^




GRATTIS BABY! ^____________________________________^


Håll ditt huvud högt

Åh jag har så himla mycke tatueringsidéer nu, vill tex göra jocke berg ooch texten "håll ditt huvud högt" eftersom det är texten på en av deras bästa låtar. Sen vill jag göra en fjäril vid texten på den jag gör på tisdag.




Just nu försöker jag välja hur jag vill ha texten på min tattoo som ska göras på tisdag, vad tycker ni?




Stäng av ljudet då

Okej guys en enkel regel:

Man får smsa när som helst för den som har mobilen kan faktiskt stänga av ljudet om man inte vill bli väckt eller störd, de går faktiskt.

Booh

Nä jag har inget vettigt att säga.
Tatuering snart ^^
Feeest hela helgen :D

Godjul

Förklaring följer

Ja ni undrade vad jag menade med att jag hatar hetronormen så här kommer förklaringen:
Jag hatar inte alla som är hetro, för mig får alla vara det dom vill bara dom gillar det, men jag hatar att normen är att vara hetro. Normen borde ju vara att kärlek bestämmer inte kön.
Denna norm gör det sjukt mycke jobbigare för oss som inte följer normen för enligt mig är vi inte ovanliga eller nått sånt, åh nej jag orkar inte förklara mer suger gör det iaf.

Your eyes open


But you don't know

Det går faktiskt inte att mår bra när skolan börjar om typ en vecka, jag kan iaf inte göra det. Ni får leva med depp inlägg, så är det bara.
Just nu känns det som jag bara har en sak att se fram emot: tatueringen :) Jag längtar som fan. Oh ja nu om jag på att jag ska på krogen med bästis och det ser jag också fram emot ^^ vi kommer äga stället. Haha och en sak till, en hemlig sak men jag kan avslöja att en person borde komma hem nu så jag kan åka dit och kramas.

Jag orkar inte

Just nu känns allt bara bra jävla jobbigt, jag önskar att jag kunde vara full hela tiden, men det hjälper nog inte.
Idag fick jag se vårt schema för hösten och det första jag gör är att börja gråta, jag orkar inte mer. Inte nog med att jag faktiskt inte trvis alls i min klass så slutar jag inte före 16.25 nån dag dvs jag kommer inte hem förän 6 på kvällarna. Alla mina planer har gått åt helvete, kommer inte hinna träna och om jag har nått jag måste plugga kommer jag helt seriöst stupa eftersom jag är så sjukt trött av mig, dessutom kommer mina matvanor knappast förändras eftersom jag kommer vara trött som ett as när jag kommer hem kommer jag inte orka laga mat och allt kommer gå i en ond cirkel igen.
Jag orkar inte.

Alla talar om dig Hurricane

Nu kommer ett rent jävla musikinlägg.

Först ochf rämst tänkte jag hylla Håkan, för han är så jävla bra och skriver så underbart. och trallalallallaaa. Lyssna och njut:



MEN vi får inte glömma Detektivbyrån för det är ett par riktiga genier, helt awsome. Det är inte bara det att dom lyckjats utan nån text som helst i låtarna, NEJ dom är så jävla awsome och musiken känns som nån drogtrip typ, eller inte vet jag men bra grejer är det.


NU ÄR DE NOG!



Okej jag älskar Dakota Fanning men NEJ, hon ska spela Jane i New Moon och NEJNEJNEJNEJ. Jag gilalr henne som fan men hon får bara inte vara med där, hon passar inte in alls och det kommer bara känns som nått jävla flams och twilight är INTE flams. 
Fan va besviken jag blev nu -.-

Att trösta sig med mat

Ojoj mina läsasiffror sjunker så nu måste jag skriva nått med mer än en mening i inläggen kanske XP

Jag tröstäter sjukt ofta, har börjat inse det nu, man äter för att fylla ett tomrum men det hjälper inte. Detta är sjukt jobbigt och jag vet inte hur jag ska sluta, just nu är jag inne i en jävligt dålig period och jag äter hela tiden känns det som, jag vill bara ha och ha. Även om jag undviker godis osv så mycket det går så går det helt enkelt inte ibland och när man väl fått smak på sockret går det inte att sluta, det är hemskt. Det här är en sån sak som jag inte vet vad jag ska göra med för det finns ju inte speciellt mycket at göra, för jag har försökt sluta men det är så svårt att motstå, lite som att röka, går kanske att hålla uppe i nån vecka men sen skriker kroppen efter det och det går fan inte.
Hur gör man?

Jag hatar hetronormen

Tänkte bara säga det

Blaablaablaaa

Igår va mys, jag Mikh och Lizz chillade hos Mikh och planerade hemligheter XP Lizz tycke dock att vi inte bara var tre stycken där utan sex eftersom min mobil blinkade HELA tiden om sms och efter tag började Mikhs göra samma sak, dessutom va vi som ebsatta av datorn. Nu när jag tänker på dte är de lite skrämmande att vi är så besatta av all vår eloktronik. Men näh gratis sms och trevliga människor är min grej ^^

Jag ska skriva nått ordentligt snart igen men jag har inte lust nu så ni får nöja er med babel XP

Honey, this mirror isn't big enough for the two of us

Jag behöver skriva hela min kropp spricker snart av känslor och tankar, hur vet man egentligen vad man känner? Tänkt om na är sjukt jävla äckligt rädd för det man känner, hur gör man då? Jag skulle vilja ha en instruktionsbok till mina känslor, som kunde säga till hur man stänger av dom ibland.
Ni förstår inte ett piss, I know, den ända som förstår är Mikh, för henne har jag berättat för men det här känns invecklat, jag har aldrig kännt såhär förr. Jag kan säga så mycket att jag känner saker som jag har förstått att nån gång ska jag känna såhär, jag är inte förvånad men med dom här känslorna för med sig saker jag egentligen vill ha men som det vore lättast att bara ignorera.
Asså skit samma för de blir bara massa tjabbel, är jag konstig så är det för det här och det suger och jag kanske överdriver allt, känslorna kankse försvinner om jag bara vill det tillräckligt mycket, men vill jag det? Egentligen inte.

Jag drogar mig med MCR så länge

Två jävla listor

Jag gillar:
- tradera
- att umgås med massa nytt folk som är trevliga
- nattbussar
- Stockholm
- pirr i magen
- sms (fast okej, ibland hatar jag dom)
- att prata (som om det kom som en överraskning)
- upptäcka ny musik på spotify
- Sugarplum Fairy

Jag gillar inte:
- personer som ljuger
- personer som utnyttjar andra och bara är allmänna idioter
- kontoutdrag efter kvällar i stockholm
- när ipoden laddar ur och man märker det precis när man satt sig på ett tåg och ska sitta där i en och en halv timme
- bakfylla
- regn (eller jo ibland, sommarregn är fina saker det)

RSS 2.0