2 och en halv timme kvar av mitt hål

Sitter fortfarande här i skolan och har de tråkigt. Funderar lite på att göra nått men näää. Vi har lämnat in stipendiebilder och grejat, här är en av mina.

6 timmar hål

Japp de är precis så roligt som de låter, 6 timmars håltimme. Tydligen har vi inställd lektion första timmen och de hade ingen sagt till mig så nu sitter jag hr i skolan och förbannar allt och alla men vår supersnälla lärare som va här ändå har lovat att gå och köpa kaffe ( som jag för övrigt inte druckit på en evighet) och kaka för att göra mig glad igen.

Håår

Åh jag står och velar som fan, vad ska jag göra med håret? Färga mörkare eller låta det vara? Vad tycker ni?
Mörkt i sommras.
Eller som jag har nu? (det är ljusare än sådär men jag har ingen annan bild)

Sovmorgon? näää

De suger att vakna astidigt när man har sovmorgon, klockan är liksom 20 över 7 och jag hade kunnat sova i två timmar till men nänä de ville sig inte. Usch och fy.

Kate Nash

Åh såg just på spotifys framsida att Kate Nash har släppt ny skiva (är säkert den som sett detta sist men wtf) helt underbart, hela jag blev glad när jag såg de. Lyssnar nu och de låter bra, vill du också höra? Klicka här!
För er som aldrig hört henne förut måste jag säga att hon är underbar, perfekt glad och mysig brittisk pop när den är som bäst, man bara ler hela tiden :D

UNTZ UNTZ UNTZ

Sitter hemma hos Michan och är cool, som vanligt alltså.
I morgon ska vi på Kalas, vi står på lista för vi är så tuffa.
Nu sjöng Michan just fireflyes, väldigt vackert.
Jag har skickat ansökan till P&L att jobba som funktionär, mest för att jag ska ha nått att göra om jag inte får jobb.
UNTZUNTZUNTZ

15 MINUTER

Okej nu bevisar jag hur dålig kondition jag har men jag orkade iaf 15 minuter på crosstrainern, faaan va duktig jag är XP

AAAAAAAHHH

Fina rubriker jag har va ;P
Åh jag sitte och kolla studentklänningar, hittar inget som faller mig i smaken, skitjobbigt. Börjar ju bli dax att köpa sånt nu men vad tusan ska man göra om man inte hittar nått då!? De suger.
Har du hittat den perfekta studenklänningen än?

rubriktorka

Haha Ellen sa just att jag skrivit studenmössa ist för studentmössa, klantigt och såååååå typiskt mig, det där med att stava är inte min grej.
Fick sluta tidigare idag, väldigt skönt, kom hem redan två och hade ändå jobbat en hel del på bussresan till stan och tåget hem. Älskar min macbook och dess batteri, jag sparar massa tid och jobbar mycket bättre konstigt nog på bussar och tåg.
I morgon ska jag hem till Alex efter skolan men han slutar 4 timmar efter mig (jag slutar 10) så jag ska försöka sitta kvar i skolan och redigera och fixa och försöka få allt skrivet på mina uppsatser :)

STUDENTMÖSSA!


Tillbaka i skolan

Nu sitter vi i skolan och disskuterar Kissie och alla andra bloggar också för den delen, vi borde ha en omröstning  om vem folk håller på i alla bråken XP
Nu kommer våra studentmössor :D:D:D

Utmaning by spiderchick.

Spiderchick hade lagt ut en utmaning, var tvungen att göra't.

Blogg jag läser först: Olika men oftast spiderchick eller kenza

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Tror faktiskt inte jag kan komma på nån.

Kändisblogg jag följer: De beror väl på vad kändis är, jag läser ju de flesta toppbloggarna. 

Mest kända bloggare jag sett IRL: Blondinbella i prideparaden. Har sett Alex Shulman också i sommras.

Första bloggen jag började följa: Kenza. (WHO hade samma som spiderchick här.. cooooolt)

Bloggare jag beundrar och varför: Blondinbella, hon är ju uppenbarligen sjukt duktig på de hon gör, den tycker jag inte om henne som person.

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Eh... inga?

Då hatar jag att blogga: När jag är på sugit humör

Då älskar jag att blogga: När fingrarna flyger över tengenterna och jag har miljontals idéer

Person som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet: Ellen

Nu utmanar jag följande (om ni vill):
ALLLA

Up and away

Snart ska jag och mamma åka iväg till Öregrund för att hämta en crosstrainer som jag köpte på blocket idag. Är väldigt opepp på att åka hela vägen dit eftersom de tar typ en timme känns de som (nä de tar säkert mindre tid men vägen dit är värdelös)
I morgon börjar skolan igen, jag ser inte fram emot de alls, de blir lite roligt att träffa alla igen men usch så trött jag kommer bli, känner de på mig.

Ny design

Nu har jag iaf påbörjat ombyggnaden av min blogg, de artar sig. Headern är väl den som jag ska ordna, den passar inte alls nu och ajg har ju som sagt inget photoshop så jag kan itne göra de just nu men kan säker sätta mgi och pilla med de i skolan nån gång nästa vecka :D
Vad tycker ni?

Hihihi, Sara shoppar fast hon inte borde

Haha jag är ju medlem på ELFs fanpage på facebook och då får man ganska ofta fina erbjudanden och u är de fri frakt och jag kan inte låta bli att klicka hem lite, eller lite kanske är fel ord, JAG SKA HA HELA JÄVLA AFFÄREN! Snälla lägg in mig på beroendeklinik ;P
psst.. här är en av mina nya favoriter, hoppas den är fin i verkligheten också.

Ursäkta stöket, jag brygger om

Japp nu börjar jag, vi får se hur de går. Mött mitt första problem, hur fan får jag de svarta att hänga med ner?

Pluggar och tunnlar

Åh sitter här och kollar på ny tunnlar till öronen. De är nog en sån där grej man inte tänker på att jag har som jag älskar att ha. Gillar alla mina piercingar, dom stämmer inte riktigt med min stil men de kanske är därför jag tycker så himla mycket om dom.
Just nu använder jag trätunnlar och kommer ALDRIG mer ha nått annat än trä eller naturmaterial i mina öron, de är underbart. Alla andra med töjda öron vet väl hur äckligt och illaluktande de blir med tex plast och stål men trät andas och är skitbra, såå Sara-style som alla fjortisbloggare skulle sagt ;P
Nu är jag sugen på nya, vad tycker ni om dom här?

Traaaaadera

Jag är en sån jäkla traderanörd, älskart! Nu har jag lagt upp lite nya grejer, kolla här!
Vi städar ut massa här hemma nu så de blir en hel del grejer att sälja.

Dagens outfit 2

Wooow, jag är också helt chockad över det här men sure fine, här har ni ännu en dagens outfit (jag kanske skulle göra en speciell kategori för det?)
Tröja från Monki, Leggins från Gina Tricot, solbrillor från indiska (ja de ser astöntigt ut men jag har inte orkat sminkat mig ;P)
Gaaaalna ögon XP

Ajajajjjjjjj

Jag hög mig just med en kniv i tummen, de gör ont, inte alls bra. Mass blod och djupt sår blev de dessutom, jag tror jag lagar mat lite för våldsamt ;P

Tydligen va dagens outfit en bra idé så jag får väl fortsätta med de ;P Kommer om en stund, när jag klätt på mig XP

Blöö (fina rubriker jag har XP)

Första nejet på arbetssökandet suger, blir de lättare sen eller? Känns ganska bajs nu måste jag nog säga.

Baaaaaaaah

Hey på er. Kom precis hem från praktiken, eller ja jag slapp jobba idag om jag mockade stallet och de gjorde jag så gärna.
Igår va de nice i Hum-c, jag glömde min kamera och de sög men annars va de nice med trevligt folk osv. Träffade på Ellen så vi drog med henne också. Åt dessutom årets första jordgubbar också, inte supergoda men de va ju najs ändå ;P
Just nu sitter jag och svettas som en dåre, tror jag har feber eller nått, min kropp samarbetar iaf inte, bakfylla kanske de kallas också, who knows? Jag borde verkligen fixa massa saker men har ingen ork, en annan dag gott folk, en annan dag... (jo jag brukar säga så HEEEELA tiden)
Ska iaf försöka baka lite muffins som jag ska ta med till praktiken i morrn eftersom de är sista dagen.

Dagens outfit

Haha de här är ju löjligt ;P Men nu får ni en dagens outfit iaf, vill ni ha fler?

Alla kläder är från HM
Allt smink är från ELF (förutom en mineralfoundation som är från maybeline)

De börjar här

Kom precis hem från praktiken, fick sluta tidigare, ASNICE :D Ska försöka sova lite nu och sen ska de duschas och göras iordning så jag kan åka in till stan.
Har ni sett att jag faktiskt ändrat liiite på bloggen? Allt är bredare, de är väl mest de ;P

OMG

Gud kom precis in från eldningen, de tog aaaaaningen lång tid. Nu orkar jag ju inte fixa varken blogg eller plugg, dessutom insåg jag att uppgiften som jag ska göra är ASSTOR, inte okej.
I morgon kan de nog bli lite dåligt med uppdatering, ska som sagt på Kung Henry och innan ska halva Uppsala till Hum-C och självklart ska även jag dit ;P
Men jag ska nog sova lite snart så ni får sussa gott. Nattinatt

Ny plattång :D:D

WHO! Klicka precis hem en ny plattång, de behövs, min gamla är inte alls bra längre och gör nog mer ont är gott. Och jag vet att den här skönheten är bra för jag har provat den förr men jag har inte velat köpa den för de har vart för dyrt men nu har jag gjort en SKITBRA deal känner jag, är nästan stolt över mig själv ;P Hittade den på den här sidan och den va redan nedsatt i pris och dessutom hade dom 10% off på allt, fetnice :D så 404kr betalade jag för skönheten och dom brukar gå på 600-700 kr. :D

Nu ska jag hjälpa mamma att elda och sen ska jag försöka fixa designen lite och förhoppningvis plugga lite, man kan ju iaf försöka ;P

Godmorgon

Vaknade precis, har ju vart vaken förr idag men va helt sinnesjukt trött när jag kom hem vid 1 från praktiken så då va jag tvungen att sova en stund. Började ju som sagt halv 8 i morse och de va tungt ;P Vi gick på långpromenad och grävde upp rabatten så vi har jobbat hårt idag.
Snart ska vi åka in till byn och klippa lillkanins tänder och klor och handla.
Tänkte lägga upp en ny "Sara testar" senare ikväll, så stay tuned :)

Visste ni att..

Jag är extremt mörkrädd. Ligger med datorn i sängen nu och försöker skapa nån slags trygghet av den.
jag har alltid vart rädd och haft svårt att sova pga de och de blir bara värre känns de som, funkar inte alls när jag sover utan Alex, hemskt. Så jag har massa rutiner jag har för mig innan jag ska sova, spikmatta och läsa massor är två av sakerna. Spikmattan gör mig trött, antar att kroppen blir trött av smärtan eller nått, funkar ganska bra mot min ryggvärk också så de är bra.
Me jag akn inte fly sömnen nu så jag ska lägga ifrån mig datorn och försöka sova. Godnatt allihop! Hoppas ni sover gott :)

WOW

Fick ett tips idag av Ellen om en sida som skulle öka besöksantalet på bloggen och som fan att de gjorde de :O nyss när jag kollade hade jag 58 nya besökare :O helt crazy!  Vill ni också bli medlemmar? HÄR har ni en länk, fina fisken måste jag säga :D:D

Dom vet ingenting om oss

Jag är helt inne på Moneybrother nu, helt underbar människa och hans svenska album är så fetnice. Här har ni bästaste låten på hela skivan.
Praktiken har börjat nu efter lovet igen, skönt samtidigt som de är aningen jobbigt. Bestämde idag att jag ska börja halv 8 varje dag utom torsdag den här veckan för att jag ska orka gå upp när skolan börjar igen, kommer bli ASJOBBIGT.
MEN på onsdag ska jag bege mig ut i natten med Mikh och Lizz och gå till orange och se Kung Henry, asnice tror jag de blir :)
Photoshop funkar fortfarande inte och om de finns nån god person som vill fixa det åt mig så skulle jag bli vanisinnigt glad så jag kan fixa bloggdesignen och alla foton som väntar på redigering, men nån gång ordnar de väl sig, om inte får jag redigera på mammas dator som suger.
Tuffing i solen för några dagar sen ;P

bidobido

Yoyoyo! Jag är hemskt dålig på at uppdatera nu och de säger vi beror på ööh... PÅSKLOVET! Ne jag vet inte, blir itne så mycket datorn när jag är med Alex men nu har han åkte och bowlat med sin familj så jag är själv ett tag iaf ;P Jag ska göra bröd nu och kanske lite bullar också ^^ Finns en anledning att jag gått upp typ 10 kilo på några veckor, vi äter bullar ALL THE TIME just nu, dåligt period eller nått XP
Okej jag känner också att min blogg är värdelös att läsa nu så jag ska vara tydt till jag ahr ått vettigt att säga igen ;P

Morning morning

Godmorgon allihop, sitter här och väntar på att Alex ska komma hit och läser bloggar. Jag kom och tänka på att jag faktiskt har en kategori som heter "bloggtips" som har två inlägg, jag kanske skulle fylla på lite där eller vad tycker ni?
Nu ska jag nog slå på stort och baka muffins (jag bakar muffins skitofta så slå på stort är nog fel ord) Sen ska jag försöka fixa photoshop så jag kan redigera bilder.

Sara Testar: Nagellack från ELF

Åh här kommer en ny favorit, Fire Coral heter den och är FETINGNICE, seriously. Sjukt snygg färg och sitter som sten. Hade tänkt fota men jag glömde, sorry XP Men de kommer komma på snart igen.
Jag hade två lager lack och ett lager genomskinligt (även de från ELF) och de satt stenhårt i tre dagar genom hundpromenader och krogrundor, finfina grejer.
Kan inte annat än lovprisa det här nagellacket. Har köpt ett till färgat nagellack, eller färgat är de väl knappt bara svagt rosa men jag har inte hunnit testa så jag återkommer med det.

Snyggve

Sitter med ansiktsmask och hårinpackning och kollar på Håkans Bar. Snart, när jag sköljt bort allt det här, ska jag lägga upp en ny "Sara testar", nyfikna?

100403 <3

Ett halvt år av kärlek <3
Du är allt för mig min prins.

RSS 2.0